ZABAVA MJESECA

STEREOTIP - glazbeno-vokalni spektakl u Zagrebu

23.04.2015 u 11:35

Bionic
Reading

Ne propustite posjetiti jedinstveno glazbeno-vokalno izdanje domaćeg producenta Zarkoffa na najiščekivanijem nedjeljnom partyju sezone. Iako su gotovo rasprodane, ModaKomoda je osigurala jednu gratis ulaznicu za svoje vjerne čitatelje.


Sportska dvorana Tucman u Zagrebu, poznata i voljena i zbog svoje slavne plesne prošlosti, ovu nedjelju 26.04., dobit će jednu sasvim novu dimenziju i to zahvaljujući sjajnom projektu pod nazivom STEREOTIP. Riječ je o glazbeno-plesnoj manifestaciji u organizaciji zagrebačkih i berlinskih DJ-eva Felvera i Dixona.

Gimnastičar Marijo Možnik u Tucmanu (brončani pobjednik na Svjetskom prvenstvu 2014. i osvajač zlatne medalje na Europskom prvenstvu u Montpellieru 2015. godine), photo: Tomislav Može, Red Bull


Nakon uspješnog prvog izdanja u Kinu Mosor, ovoga puta imat ćemo iznimnu priliku da još jednom u nepunih šest mjeseci slušamo najboljeg DJ-a po izboru Resident Advisora, Dixona.

Osim domaćina Dixona i Felvera, Stereotip s velikim zadovoljstvom najavljuje i sasvim poseban nastup domaćeg producenta Zarkoffa. Kao iznimno plodan umjetnik, Zarkoff djeluje i nastupa samostalno, ali i u kolektivima poput Florence Foster Fan Club (s Le Chocolat Noirom) i Sumerian Fleet (s Mr. Pauliem i Aldenom Tyrellom). Zarkoffov vokal s lakoćom šeće od šansonijerskih interpretacija u stilu Scotta Walkera pa sve do temperamentnijeg pjevanja po uzoru na divlju, White Wedding fazu Billyja Idola.

Osim gore navedene trojke, pod Tucmanovim svodom će nastupiti domaći DJ-i i producenti Ilija Rudman i Jogarde, te gost iz Beograda – Kristijan Molnar.

Ulaznice za Stereotip u Tucmanu mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim lokacijama Entria u Zagrebu. ModaKomoda i Stereotip vas daruju s jednom gratis ulaznicom. Objavu potražite na Instagram stranici @modakomoda

Za warming up poslušajte Zarkoffa na njegovom soundcloud profilu. Vidimo se u nedjelju u Tucmanu! Can't wait!