ČESTITKE

Sretna nova 2013.

31.12.2012 u 12:11

Bionic
Reading

Mala čestitka čitateljima Gamereporta

Dragi čitatelji Gamereporta,

približavamo se kraju još jedne godine u gamingu te zaokružujemo priču malim pismom čitateljima i gledateljima našeg i vašeg gaming portala. Pa ako nas pitate kako nam se dopala 2012., možemo samo reći kako je broj igara možda manji nego prošle godine, no definitivno podebljan za čitav niz triple A naslova. Što nas čega iduće godine? Bioshock Infinite, DMC, The Last of Us... popis se samo nastavlja.

 

Ovak' mi slavimo žićbo i novu

 

Ono što mi kao portal planiramo donijeti vama je pokriće svih tih naslova, kao i recenzije igara koje možda i nisu stigle ući u Gamereportov opus ove godine. Donijet ćemo vam revamp sustava ocjenjivanja igara, nove zanimljive teme te čitav niz sjajnih videorecenzija iz pisma i grla svih Gamereportovih autora. Također, pobrinut ćemo se da pojam nagradnjače također odzvanja hodnicima koji vode u našu redakciju.

 

U konačnici, donjet ćemo vam prepoznatljivi i poseban pedigre recenzija i video materijala koje ste zavoljeli kroz ovih nekoliko godina što ste s nama. Stoga, mahnite rukom prema dvijeidvanaestoj, otvorite nešto pjenušavo (pa barem šampanjac Hannah Montana), dobro se zabavite i vidimo se iduće godine.

 

Sve najbolje u novoj 2013. želi vam vaš Gamereport!