Sportska elegancija na Poljudskoj ljepotici!

Sportska elegancija na Poljudskoj ljepotici!

25.05.2012 u 11:05

Bionic
Reading

Nikad nisam bila neki sportski tip kad je odijevanje u pitanju. Trenirke ili kako bi mi u Splitu rekli 'tute' (nikad nisam doznala odkud taj izraz, pa vas lijepo molim ako netko zna neka mi otkrije) su nešto što je u mojem slučaju rezervirano isključivo za 'po kući'.

No, kako volim spajati spojivo s nespojivim, a vidim da je u posljednje vrijeme trend dijelove trenirki kombinirati s malo finijim komadima odjeće, odlučila sam napraviti mali eksperiment. Na vama je da (iskreno) kažete je li mi i uspio. :)

maxi suknja: Monika Sablić Atelier, trenirka: Golets Atelier Kiev, cipele: Dr Martens, ukras na glavi: Ružica Handmade
Photos: Luka Nižetić, Make up: Antonija Brnas
plisirana suknja: Monika Sablić Atelier, trenirka: Golets Atelier Kiev, tenisice: JS for adidas originals, naočale: no name





Slažući ovaj post i gledajući fotografije koje smo Luka i ja snimili na Poljudskoj ljepotici pala mi je na pamet jedna osoba. Blanka Vlašić.
Blanku poznajem od malih nogu jer ne samo da je išla u razred s mojim bratom Lukom nego su i danas veliki prijatelji i vrlo sam dobro upoznata koliki trud i odricanje stoji iza te mlade žene i njezine obitelji. Goruća tema 'Blanka i Olimpijada' odnosno bolje rečeno redikulozne i deplasirajuće izjave 'nekih' ljudi iz HOO-a kako se naša najveća sportašica svih vremena (ako uzmemo da se Janica 'umirovila') više fotografira za modne magazine negoli se bavi sportom i kako će joj se morati postaviti nekoliko pitanja, potpuno su me izbezumile i po tko zna koji put navele na osjećaj srama što živim u zemlji u kojoj takve osobe imaju ugledne političke funkcije.

Što bi trebala ne izlaziti iz trenirke i spavati na trim stazi da bi joj svi povjerovali da je ipak sportašica? Pa 'gospodo' draga, ne samo da je Blanka izvanserijska sportašica nego je mlada, lijepa, sposobna i pametna žena koja je u svojih 28 godina napravila toliko za Lijepu našu koliko niste svi vi političari zajedno, a kako stvari stoje niti ćete.

A ako mene pitate, ne znam jel' mi je milije gledati na terenu ili izvan njega. :)

Photo: Mare Milin

Predivna naslovnica svibanjskog izdanja Ella kojeg krasi najbolja i najljepša hrvatska sportašica.

Blanka, Moda Komoda ti drži fige da ozdraviš to prije! Bez obzira kakav ishod bio sigurni smo da ova nije zadnja Olimpijada koja te čeka! Go girl! :)