USPJEŠNA AKCIJA POLICIJE

Split: Uhićeni razbojnici s benzinske pumpe

10.05.2020 u 12:54

Bionic
Reading

Zbog razbojništva na benzinskoj pumpi splitska i solinska policija zajedno su s Interventnom policijom uhitila četvoricu muškaraca kod kojih je pronašla plastični pištolj i dio novca, doznaje se u nedjelju u splitskoj policiji

Policija je u subotu navečer u 23,30 sati primila dojavu kako je na benzinskoj pumpi na A1, predio Blace, počinjeno kazneno djelo razbojništva kada je maskirani muškarac uz prijetnju pištoljem otuđio veću količinu novca.

Odmah nakon dojave policija je otišla na mjesto događaja gdje su razgovarali s oštećenim osobama i prikupili detalje o maskiranoj osobi.

"Policajci su temeljem prikupljenih informacija na terenu počeli tragati za počiniteljem, uspostavljen je nadzor i blokada prometnica, te su policijski službenici IJP Split četdesetak minuta poslije ponoći u Konjskom zaustavili osobno vozilo u kojem su se nalazila četiri muškarca", rekla je policijska glasnogovornica Antonela Lolić.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, kao i na osobnom vozilu. U vozilu je pronađen dio novca, te plastični pištolj, a u službene prostorije su dovedena četiri muškarca nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje", dodala je Lolić.

Neslužbeno, opljačkano je desetak tisuća kuna.