najavio gostovanje na televiziji

Škoro: O budućnosti Domovinskoga pokreta ne smije odlučivati šačica interesdžija i manipulatora. Utakmica tek počinje

16.08.2021 u 11:08

Bionic
Reading

O budućnosti Domovinskog pokreta mora i smije odlučivati jedino članstvo, a ne šačica interesdžija i manipulatora, poručio je osnivač i bivši predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro

Škoro je na Facebooku najavio gostovanje u Dnevniku Nove TV, u kojem će, ističe, otkriti sve o okolnostima koje su dovele do njegove ostavke u toj stranci.

'Dragi prijatelji, večeras ću u Dnevniku Nove TV otvoreno progovoriti o razlozima svoje ostavke i okolnostima koje su dovele do nje, kao i o tome zašto o budućnosti Domovinskog pokreta mora i smije odlučivati jedino članstvo, a ne šačica interesdžija i manipulatora. Na našoj strani je istina, a na njihovoj izdaja. Utakmica tek počinje', poručio je.

U nedjelju je Škoro novinarima u Mariji Bistrici ponovio kako je protiv nekih bivših stranačkih kolega podnio kaznene prijave te da je razgovarao s nekima u stranci.

'I oni su malo zbunjeni, svi smo zbunjeni, nismo očekivali ovo, ali valjda ovi ljudi iz stranke i vi iz medija znate što radite', rekao je bivši predsjednik Domovinskog pokreta.