DOMOVINSKI POKRET

Škoro: Raskrinkat ćemo to što se zove zeleno-lijeva koalicija. To niti je zeleno, niti je lijevo, nego ekstremno lijevo

16.05.2021 u 23:40

Bionic
Reading

Miroslav Škoro, kandidat Domovinskog pokreta i Zelene liste za gradonačelnika Zagreba, poručio je da je njegova stranka definitivno ostvarila sve svoje ciljeve. 'Vrlo sustavno i temeljito gradili smo ovu priču. Svašta su nam govorili, da gubimo, da se furamo samo na moje ime i prezime. A danas se najbolje vidjelo koji nam je potencijal', rekao je Škoro nakon što je s osvojenih 12,17 posto glasova ušao u drugi krug s Tomislavom Tomaševićem iz platforme Možemo! (45,13 posto)

Miroslav Škoro naglasio je da Domovinski pokret postoji samo godinu dana, a već je postigao ogromne rezultate.

'Ostavili smo iza sebe u mnogim gradovima dvije velike stranke. Zahvaljujem svima koji su izašli na ove izbore i posebno onima koji su dali svoje glasove Domovinskom pokretu. Zahvaljujem svim protukandidatima, medijima koji su nas pratili. Mislim da nas i oni počinju ozbiljno doživljavati', rekao je Škoro.

Izborni stožer kandidata Domovinskog pokreta i Zelene liste za gradonačelnika Zagreba Miroslava Škore u hotelu International Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić/PIXSELL

Dodao je da je pred Domovinskim pokretom sada drugi dio kampanje te se nada da će nastaviti s uzlaznim trendom.

'Nisam od onih koji će proglašavati pobjedu', rekao je, dodajući da se tek trebaju prebrojiti svi glasovi.

Tamburaši u izbornom stožeru Miroslava Škore Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić/PIXSELL

'Bez obzira pobijedi li Jelena, Davor ili Miro - mi ćemo stati nasuprot ljevici', rekao je.

Dodao je da je uvjeren da će u drugom krugu pokazati da postoji dovoljno razuma i pameti da se u argumentiranoj raspravi raskrinka Zeleno-lijeva koalicija.

'To niti je zeleno, niti je samo lijevo. To je prije svega i nadasve ekstremno lijevo i to će biti zaustavljeno u drugom krugu, tako mi bog pomogao', rekao je Škoro.

  • +19
Izborni stožer Domovinskog pokreta Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Veliki je posao pred nama. Ali s vjerom u boga, uz vašu pomoć, siguran sam da ćemo za dva tjedna slaviti gradonačelnika ili gradonačelnicu koji neće biti iz zelene ili lijeve koalicije, nego osoba koja će nastaviti tradiciju Grada Zagreba i sve ono što suvremena demokracija u svijetu jest', kazao je Škoro.

Još jednom je svima zahvalio i rekao da je vrijeme da se malo provesele. 'Želim vam svako dobro i vidimo se sutra ujutro, kada počinjemo raditi još više nego što smo radili do sada', najavio je, dodajući da je Domovinski pokret ostvario svoje ciljeve. 'Mi smo večeras pobijedili', zaključio je Škoro.