utrka za pantovčak

Škoro će kandidaturu za predsjedničke izbore objaviti u nedjelju ujutro na internetu

21.06.2019 u 15:20

Bionic
Reading

Pjevač Miroslav Škoro kandidirat će se za predsjednika Republike Hrvatske, a kandidaturu će objaviti za vikend, vijest je koju je objavilo više domaćih medija

Vijest o tome prvi je donio Jutarnji list, navodeći kako će Škoro objaviti kandidaturu u nedjelju ujutro. List doznaje i da će se u pretkampanji distancirati od ekstremne desnice kako bi zahvatio što šire biračko tijelo.

Večernji list pak doznaje kako će Škoro to učiniti u nedjelju u 9 sati, i to uživo, putem internetskih kanala.

Učinit će to uživo preko internetskih kanala. To pokazuje da bi njegova kampanja mogla biti malo drukčija od dosadašnjih.

Jutarnji je kontaktirao i s njegovom sestrom Vesnom Vučemilović, za koju taj list navodi da bi trebala voditi marketinške operacije u kampanji, a Večernji da će biti bratova prva suradnica u predizbornom timu, no ona im je rekla kako su sve to špekulacije, da se ona ne bavi političkim marketingom te da je posvećena obitelji i djeci.

Vučemilović je, kako piše Jutarnji, doktorica ekonomskih znanosti s više od 20 godina iskustva u menadžmentu. Tako je 1990-ih radila u Pivovari Osijek, zatim u Gucić grupi te u Jadranskoj pivovari. Bila je direktorica marketinške agencije Media Balance i direktorica agencije CBG Group. Deset je godina, od 2004. do 2014., radila kao direktorica marketinga u Nexe grupi. Od 2011. ima zvanje predavača te kao vanjska suradnica predaje na Veleučilištu u Slavonskom Brodu i na Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici.

  • +17
Miroslav Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL