rezultati ljevice

[VIDEO] Šef SDP-a Peđa Grbin o neuspjehu u nekim sredinama: Nećemo zabijati glavu u pijesak, shvatili smo poruku

16.05.2021 u 23:57

Bionic
Reading

Na kraju izborne večeri izjavu je dao i predsjednik SDP-a Peđa Grbin

Grbin je uputio čestitku SDP-ovim kandidatima koji su pobijedili u prvom krugu, poput krapinsko-zagorskog župana Željka Kolara, koji je osvojio novi mandat, i gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića, koji je također dobio novi mandat.

'Čestitke i onima koji su izabrani iz drugih stranaka, pogotovo tamo gdje je borba uključivala fer utakmicu', rekao je Grbin.

'Pred nama su dva tjedna kampanje. U toj kampanji SDP-ovi kandidati borit će se idejama, vizijama i onime u čemu smo najjači, a to je kako osigurati da se živi bolje u sredinama. Izbori su tu zbog toga', rekao je predsjednik SDP-a.

'Što se tiče sredina u kojima nismo prošli dobro, žao nam je. Mi ćemo izvući pouku i mijenjat ćemo se jer je to naprosto ono što moramo činiti. Nećemo zabijati glavu u pijesak, shvatili smo poruku', dodao je.

Zagreb: Peđa Grbin obratio se medijima Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoić/PIXSELL

'A sada idemo dalje, idemo po povjerenje, kako da Makarsku, Sisak, Varaždin, Zadar učinimo boljim. Hvala vam i pozivam sve da izađu u drugom krugu i glasaju za naše kandidate, a tamo gdje nema naših kandidata, neka podrže kandidate ljevice i građanskog centra', zaključio je Grbin, nakon čega nije odgovarao na novinarska pitanja.