MACHO BALLMER

Šef Microsofta voli virtualne grudi?

07.10.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Ako mislite da šefovi u Microsoftovoj centrali i dalje igraju samo Solitaire i Minesweeper, grdno ste se prevarili

Znate tko je Steve Ballmer? Da, onaj mačoidni, nećemo reći prepotentni šef Microsofta koji je posve kontrastna slika ocvalog Billa Gatesa. Da, ako je Bill Gates bio prototip računalnog nerda, onda je Steve Ballmer arthetip računalnog štemera. Ili se barem trudi takvime prikazati. Najnoviji čin u njegovoj samopromociji muškosti i karaktera vezan je ni više ni manje već - uz igre. Sve se zbilo danas ujutro po američkom vremenu, na Microsfotovoj press konferenciji o Cloud Computingu. Steve Ballmer je bio upitan koja mu je najdraža igra. Što mislite da je rekao: Call of Duty, Battlefield Bad Company, Left 4 Dead 2, mislim, ipak je on muško? Ne, gospodin Ballmer najviše voli uživati u oblim poligonima DOA Beach Volleyballa.

 

Da, na spomenuti novinarski upit, Steve je ispalio kao iz bestrzajnog topa: 'Beach Volleyball, baby!' Podsjetimo, Dead or Alive Extreme Beach Volleyball odbojkaški je spinoff Dead or Alive borilačkog serijala iz davne 2003. godine. Glavne protagonistice su lijepe virtualne đevojke sa uskim strukovima na kojima bi im zavidjela svaka... Ne, nećemo sad biti politički (ne)korektni. Uglavnom, GameReport ekipa sada se pita što se to točno našem Steveu sviđa u dotičnom naslovu. Njegova zastarjela Xbox grafika, kontrole, intelektualni glasići prsatih curica... Ili nešto treće? Zaboravite, ne želimo ulaziti u nikakve seksističke spekulacije. Mi smo fini!

 

E sad, neki ljudi smatraju da je Ballmer ovime mislio na nešto sasvim drugo. Šuška se da je imao na umu novi Beach Valleyball koji će biti dio Kinect sportskog paketa. Međutim, kako i tamo ima golišavih teta, sve se opet svodi na isto. Eto, što drugo zaključiti iz ove vijesti nego da je Steve Ballmer doista pravi muškarac koji će na najbolji mogući način odvesti Microsoft u 21. stoljeće. Dakako, pod uvjetom da ne igra previše svoju omiljenu igru.

 

 

Pogledajte što je to toliko atraktivno u ovoj odbojci na pijesku da joj ne mogu odoljeti ni Microsfotovi šefovi