bio u istoj prostoriji s oboljelim

SDP-ov saborski zastupnik Joško Klisović u samoizolaciji zbog koronavirusa, no danas je bio u Saboru

28.02.2020 u 18:51

Bionic
Reading

SDP-ov saborski zastupnik Joško Klisović potvrdio je kako se preventivno nalazi u samoizolaciji zbog trenutne situacije s koronavirusom u Hrvatskoj

Kako je rekao za N1, osjeća se dobro i nema nikakvih simptoma.

'Od epidemiološke službe sam dobio upute za samoizolaciju idućih 14 dana. Nemam simptome i ne moram u karantenu. Javio sam se epidemiološkoj službi zato što sam bio na skupu na kojem je bila i osoba kojoj je potvrđen koronavirus, radilo se o predavanju na jednom fakultetu i bili smo u istoj prostoriji, dakle u širem kontekstu kontakta, no svejedno sam se javio i sada sam u samoizolaciji', rekao je Klisović.

Klisović je danas bio u Hrvatskom saboru na glasanju.

Inače, na spornom skupu koji se održavao u Zagrebu bilo je četrdesetak osoba, a Klisović kaže da su obaviješteni svi sudionici. Kako doznajemo, radilo se o jednom predavanju studentima jer zastupnik Klisović ujedno je i dekan Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld, javlja Jutarnji list.

  • +20
Koronavirus diljem svijeta Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT

Podsjetimo, u Hrvatskoj je trenutno potvrđeno pet slučajeva zaraženih koronavirusom, dva nova slučaja potvrđena su jutros. Riječ je o osobama koje su bile u bliskom kontaktu s prvom i trećom zaraženom osobom.