BANDIĆ OPLEO PO PARTIJI

'SDP će nuditi i besplatnu frizuru, a Grad bi to trebao platiti'

08.03.2013 u 16:52

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić oštro se obrušio na Gradsku skupštinu kojoj SDP ima većinu, ali i na najave njihova kandidata za čelnog čovjeka Grada Rajko Ostojića koji planira smanjiti prirez ako pobjedi na izborima

'To je još samo jedan od predizbornih trikova. Očekujem od kolega iz SDP-a da smanjenje prireza predlože u ovoj skupštini. Oni imaju instrumente u rukama. Tko ih priječi u tome? Neka predlože gradonačelniku smanjenje prireza. Samo moraju reći odmah gdje će uzeti. To ne znaju, ali to je kao demagoška parola jako važno. U ovoj predizbornoj kampanji sve je moguće i bit će vrlo zanimljivih poteza protukandidata', kazao je Bandić.

No tu nije stao i nastavio je s daljnjom paljbom po svojim, dojučerašnjim, partijskim, kolegama.

'Očekujte u ovih dva i pol mjeseca da dobijete prijedlog za besplatnu frizuru, da će Grad to platiti. Čut ćete i takvih prijedloga. Očekujte prijedlog oslobađanja svih komunalnih usluga, iznajmljivanje prostora za 1 kunu i da će netko, Bog s košaricom spustiti jedno 5 milijardi eura u gradski proračun. I to očekujte. Sve će biti', posprdno je ustvrdio Bandić.

Gradonačelnik nije štedio ni Zagrebački holding.

'Ostavimo im 2.700 stanova. 1.700 stanova iznajmimo i plaćamo mjesečne rate veće od ukupnih rata koje oni imaju prema bankama za 2.700 stanova. Sad govore da je uteg Holdingu to što sam napravio.

Ostane im još 600 stanova koje trebaju prodati ili iznajmiti i to za 4 godine nisu u stanju napraviti. Jednostavno da ne vjeruješ. To je kao kad vam deda iz Amerike daruje kuću, a vi ga onda kritizirate", zaključio je Bandić.