MAŠTA RADI SVAŠTA

Schwarzenegger protivniku pismom poručio: J**i se

28.10.2009 u 11:50

Bionic
Reading

Kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger jednim je pismom poslao dvije poruke demokratskom zastupniku koji ga je nedavno provocirao tijekom njegovog govora u San Franciscu

U odgovoru u kojem pristojno odbacuje prijedlog Toma Ammiana, prva slova na početku redova teksta poslala su puno izravniju i prljaviju poruku: Fuck you. 'O, Bože, kakva slučajnost! Pretpostavljam da se i to jednom mora dogoditi kad šaljete ovoliko poruka', izjavio je Schwarzeneggerov glasnogovornik Aaron McLear, prenosi Jutarnji.hr. Poruka je poslana u pismenom obliku, ali je i objavljena na službenoj guvernerovoj stranici.

Iako filmski Terminator i politički republikanac tvrdi da je riječ o slučajnosti, 'kreativnu' poruku većina pripisuje nedavnom sukobu guvernera i demokratskog zastupnika.

Naime, dok je Schwarzenegger držao govor u San Franciscu, Ammiano mu je iz publike dobacio da laže. Kad se pak dočepao govornice, Ammiano je sasuo drvlje i kamenje na guvernera najviše ga kritizirajući zbog toga što je dva puta stavio veto na zakon kojim su se u Kaliforniji trebali legalizirati gay brakovi.