objava na facebooku

Sanader se 'obrušio' na oporbu: Svjedočimo paničnim napadima Milanovića

26.01.2024 u 16:22

Bionic
Reading

Politički tajnik HDZ-a Ante Sanader reagirao je na hrvatsku oporbu i Zorana Milanovića prozivajući ih da 'žele vladati pravosuđem'

U svojoj objavi na Facebooku koju je naslovio 'Oporba i Milanović žele vladati pravosuđem!', politički tajnik HDZ-a Ante Sanader, između ostaloga piše, kako partija i njezini ogranci na radikalnoj ljevici bi određivali koga se treba istraživati, hapsiti, tužiti i sudski kažnjavati, a koga ne.

Objavu Ante Sanadera prenosimo u cjelosti:

'OPORBA I MILANOVIĆ ŽELE VLADATI PRAVOSUĐEM!

Svjedočimo nervozi i paničnim nastupima Zorana Milanovića i njegovih pristaša s rigidne ljevice. Htjeli bi, kao u SDP-ovu mandatu, upravljati pravosuđem - koje je danas neovisno i samostalno.

Partija i njezini ogranci na radikalnoj ljevici bi određivali koga se treba istraživati, hapsiti, tužiti i sudski kažnjavati, a koga ne treba.

U pravnoj državi to rade neovisna pravosudna tijela. Nema nedodirljivih u borbi protiv kriminala i korupcije. A nema niti Milanoviću u ovom trenutku - očito toliko važnog i dragog “Lex Perković”. Zato se i histeričnim nastupima upliće u proceduru odabira Glavnog državnog odvjetnika koja je provedena po zakonu - i za koju on nije nadležan. Za razliku od jedne druge procedure - izbora predsjednika Vrhovnog suda - u kojoj je bio nadležan i u kojoj je svjesno kršio zakon.', napisao je Sanader na svojem Facebooku.