SABORSKI ZASTUPNICI

Sanader nas je prevario!

  • Autor: tportal.hr/Hina
  • Zadnja izmjena 03.01.2010 21:35
  • Objavljeno 03.01.2010 u 21:08
sanader

sanader

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Marko Miščević

Podršku Ivi Sanaderu u središnjici HDZ-a, dok je govorio o svom povratku, nije dao ni jedan ministar niti potpredsjednik HDZ-a. Bilo je prisutno samo 15-ak saborskih zastupnika, na čelu s Lukom Bebićem, ali sada se i oni javljaju da su bili prevareni

'Kao potpredsjednik županijskoga odbora HDZ-a bio sam pozvan na sastanak u središnjicu stranke, ali nisam bio upoznat sa sadržajem sastanka i onime što će se događati', kaže HDZ-ov zastupnik Ivan Bogović dajući punu potporu Vladi i premijerki i predsjednici HDZ-a Jadranki Kosor.

Objasnio je da je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Karlovačke županije Ivan Vučić dobio poziv da nazoči sastanku u Zagrebu, ali kako je bio spriječen, zamolio je njega da ga zamijeni. 'Bio sam obaviješten o tome da će biti sastanak u središnjici u Zagrebu, ali nisam znao, kao ni Vučić, koja će biti tema ni što će se događati', rekao je Bogović koji obnaša dužnost potpredsjednika Županijskog odbora HDZ-a Karlovačke županije.

Prevarenom se osjeća i HDZ-ova zastupnica Ivanka Roksandić koja tvrdi da je pozvana u središnjicu stranke od strane Marija Zubovića, bez da je znala 'temu sastanka, stvarne namjere i sadržaj konferencije za novinare'.

'Želim istaknuti da ne želim biti izmanipulirana, a tako se osjećam', poručuje Roksandić.

Slično je priopćila i njezina kolegica Karmela Caparin, koja se također ogradila od svega iznesenog na Sanaderovoj konferenciji za novinare.

Inače, u Sanaderovu društvu pojavili su se kao podrška Luka Bebić, Mario Zubović, Jerko Rošin, Stjepan Fiolić, Niko Rebić, Ivanka Roksandić, Boris Kunst, Božica Šolić, Vedran Rožić, Krunoslav Markovinović, Karmela Caparin, Josip Đakić, Emil Tomljanović, Nikola Sopčić, Boris Matković, Petar Selem i Ivan Bogović. Od njih su 'pravi' Sanaderovi sljedbenici Rošin, Zubović i Selem.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi