OLIMPIJSKA POSLA

Rođeni 23. ožujka imaju više šanse za olimpijsko zlato!

18.08.2016 u 11:12

Bionic
Reading

Mo Farah, Steven Redgrave, Chris Hoy i Jason Kenny, osvojivši brojna olimpijska zlata, postali su vladari svoga sporta. Sva četvorica rođena su na isti dan - 23. ožujka, baš kao i moja malenkost. Ima li vas još?


Moš mislit! Da rođenje trećeg dana vladavine Ovna nije nužno garancija da ste predodređeni šamponi, najbolje svjedoči moj primjer. Moja sedmogodišnja teniska karijera nestala je u oblaku dima prve cigarete i prvog pijanstva nakon jeftine vodke u prvim danima srednje škole u kojoj sam tjelesnu nastavu izbjegavala zbog tjednice (ono kad mjesečnica počinje stizati tjedno samo da bi se eskivirao tjelesni, a profesoru je prekonfuzno popratiti ciklus 38 žena koliko nas je bilo u razredu).

Nakon pubertetskog nestašluka (da ne kažem buntovništva) periodično sam otkrivala nove sportove, no malo me koji zainteresirao (ne računam skijanje svako par godina koje obožavam) dulje od par mjeseci. Možda samo joga, ali i ona mi je nakon izvjesnog vremena postala pre slow. Iako mislim da joj nikad nisam ni dala pravu priliku. Što se tiče outdoor aktivnosti, potencijalno mi se svidjelo planinarenje (koje zahtjeva malo više slobodnog vremena), a kad je u pitanju indoor rekreacija oduševio me senzualni ples kod moje drage Ane Kuhanec i evo nakon nekoliko godina koliko sam redovita mogu reći da napokon svog konja za utrku imam. U planu mi je napisati jedan intiman post na temu Ana Sensual Fitness-a pa će vam biti malo jasnije zašto sam toliko uzbuđena svaki put kad pričam o njemu i zašto više ne mogu zamisliti svoj život bez njega. Btw počeli su upisi u novu sezonu pa ukoliko ste zainteresirani škicnite njihovu FB stranicu

Ljetna pauza od svih sportskih aktivnosti, te višemjesečno zavirivanje u materin lonac rezultiralo je (kao što se dade primijetiti) s par kilograma viška i pravo je vrijeme (kod mene je sve obratno - ljeti se debljam, zimi mršavim) da im stanem u kraj. Prvi koraci su napravljeni. Naime, nabavila sam super fancyStella sport obleku za treniranje i dobru volju da se podružim s mojom prijateljicom Šipkom čim se vratim iz ljenjive Dalmacije. Nadam se da ste i vi u niskom startu i da ste pronašli savršenu rekreaciju za sebe. U komentaru napišite koja je to i zašto uživate u njoj. Možda nećemo osvojiti olimpijsko zlato (bez obzira na datum rođenja), ali ćemo biti šampioni/ke u vlastitim očima. Kako bi vas dodatno motivirala, u suradnji s adidas Hrvatska, poklanjam vam jednu majicu ili top po izboru iz najnovije Stella Sport kolekcije dostupne u odabranim adidas dućanima u Hrvatskoj. Objavu za sudjelovanje potražite na Facebook i Instagram stranicama ModeKomode. 

outfit: Stella Sport / adidas Hrvatska, sandale: Dr Martens / ShoeBeDo, sunčane naočale: Sheriff & Cherry
styling/make up: Petra Nižetić / ModaKomoda
hair: D-art Split / Kevin Murphy Croatia
photo: Luka Nižetić / Canon Hrvatska


Za kraj vam donosim moj omiljeni olimpijski nastup genijalne Björk s otvaranja Olimpijskih igara u Ateni 2004. godine: