PROPAO POKUŠAJ

Odustaju od bojkota: Riječki kafić nakon ponoći ipak neće raditi

14.08.2020 u 21:20

Bionic
Reading

Nakon što su najavili da će se usprotiviti odredbi Stožera o radu noćnih klubova samo do ponoći i da će svoja vrata otvoriti u 23 sata i raditi cijelu noć, kao i inače, iz riječkog kluba Indigo na Facebooku su poručili kako ipak odustaju od bojkota

'Cijenjeni gosti, primorani smo ipak ostati zatvorenih vrata.... Dali smo sve od sebe i pokušali se izboriti protiv suludih odluka koje su donesene. Htjeli smo da se svi pobudimo kao jedno no uz nas je stao samo jedan lokal, što bi nam donijelo samo više problema nego ičega drugoga. Još jednom se ispričavamo i vidimo se brzo', poručili su iz Indiga.

Ranije danas oglasili su se s priopćenjem u kojemu su obrazložili da će se, kao Inicijativa riječkih ugostitelja, usprotiviti odluci Stožera o zabrani rada noćnih klubova.

'Smatramo da je odluka diskriminatorna te u isto vrijeme i besmislena s obzirom na epidemiološko stanje u PGŽ i Istri koje je dobro, stabilno, nema zabilježenih slučajeva zaraze te se poštuju mjere i upute o prevenciji širenja zaraze', poručio je u priopćenju vlasnik Indiga Zoran Komljenović, piše Fiuman.

'U prilog nam idu i današnji javni poziv načelnika Kriznog stožera PGŽ Boras-Mandića koji je uputio Nacionalnom stožeru te apel Liste za Rijeku koja traži od stožera posebni tretman za Kvarner i Istru s obzirom na epidemiološko stanje u tim županijama.

  • +25
Koronavirus u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Na kraju vas obavještavamo da ćemo se večeras oglušiti na apsurdnu zabranu Nacionalnog stožera te da će noćni klub Indigo raditi unatoč zabrani, te stoga pozivamo sve predstavnike medija kako bi svojim prisustvom posvjedočili pridržavanju svih mogućih mjera zaštite i sprečavanja širenja zaraze kojih se pridržavamo od samog početka ove krize. Klub Indigo svoja vrata otvara od 23 sata, svi ste pozvani', poručio je Komljenović.