ZA KRAJ RADNOG VREMENA

Rasturio kavanu i vlasnicu jer nije dobio piće

23.09.2010 u 10:21

Bionic
Reading

Zato što nije dobio piće, pijani 24-godišnjak rasturio je kavanu te napao vlasnicu, zbog čega je kazneno i prekršajno prijavljen

Došavši u kavanu Bijela ruža u međimurskom mjestu Štefanec pod utjecajem alkohola od 1,93 g/kg, 24-godišnjak iz Pribislavca zatražio je od vlasnice piće. Međutim, kako je bilo oko 23.30 sati, odnosno kraj radnog vremena, odbila ga je poslužiti.

'Nakon toga muškarac je počeo sa šanka bacati tanjuriće i čaše, a potom je uzeo barsku stolicu i bacio je preko šanka, kojom prilikom je razbio i oštetio aparat za kavu, registar kasu i muzičku liniju', izvijestili su iz PU međimurske, dodajući da se materijalna šteta procjenjuje na 15 tisuća kuna.

U namjeri da spriječi oštećivanje inventara, vlasnica ga je pokušala zaustaviti, ali je zadobila udarac zatvorenom šakom u predjelu glave, koja je okvalificirana kao laka tjelesna ozljeda.

Intervenirala je i policija, pa je počinitelj uz uporabu sredstava prisile doveden u prostorije Policijske uprave međimurske, gdje je zadržan do otriježnjenja.