PROBLEMI NA JUGU

Raspušten dubrovački SDP

21.09.2013 u 12:45

Bionic
Reading

Predsjedništvo SDP-a raspustilo je Gradski odbora SDP-a grada Dubrovnika, a zbog odluke otkazana je i sinoćnja sjednica na kojoj se trebalo raspravljati o unutarstranačkim izborima i kandidatima za predsjednika dubrovačkog SDP-a

Kako se doznaje među kandidatima su bili donedavna predsjednica dubrovačkog SDP-a i predsjednica Gradskog vijeća u prošlom sazivu Olga Muratti, Mladen Gojun te europarlamentarac i bivši zamjenik ministra turizma Oleg Valjalo.

Za pripremu izbora zadužen je pomoćnik tajnika SDP-a za Dalmaciju Vedran Lendić koji je kazao kako će idućeg tjedna krenuti s novom organizacijom SDP-a u Dubrovniku te objaviti razloge zbog kojih je aktualni Gradski odbor raspušten.

Također, u listopadu se u Dubrovniku očekuje dolazak predsjednika i glavnog tajnika stranke Zorana Milanovića i Igora Dragovana kada će se razgovarati o budućem kandidatu dubrovačkog SDP-a. Na posljednjim lokalnim izborima dubrovački SDP je prošao vrlo loše i osvojio je samo četiri vijećnička mjesta, dok je u prošlom sazivu, uz HDZ, bio najjača stranka.