SAVJETNIČKI POSLOVI

Radman angažirao Macana na HRT-u

04.02.2013 u 16:17

Bionic
Reading

Krešimir Macan, vlasnik PR agencije Manjgura, angažiran je kao posebni savjetnik glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana u internoj komunikaciji sa zaposlenicima te kuće

Macan bi, neslužbeno doznajemo, sa zaposlenicima trebao iskomunicirati promjene koje čekaju HRT u narednom periodu jer prema Statutu kojeg je Sabor prije nekoliko dana usvojio predviđen je organizacijski preustroj kuće, a kroz koji dan sa zaposlenicima bi trebao biti usuglašen Pravilnik kuće, zbog čega je za sutra sazvan zbor radnika.

Sam Macan ne negira da su ga kontaktirali s HRT-a, ali odbacuje tvrdnje da je on ili njegova kuća angažirana u savjetničkom poslu.

'Nisam angažiran ni ja ni Manjgura kao savjetnik za komunikaciju Gorana Radmana sa zaposlenicima. Istina je da sam kontaktiran i da me se pitalo za nekoliko savjeta oko implementacije novog Statuta.

Savjete sam dao kao Krešimir Macan i dao sam ih dragovoljno, na prijateljskoj bazi. Bio sam na nekoliko sastanaka i nemam nikakav ugovor, nisam angažiran i oni koji to govore šire neistine', kazao je Macan.

Međutim, unatoč Macanovoj tvrdnji da je bio na nekoliko sastanaka, on je i danas viđen u hodnicima na Prisavlju i navodno je već radio na koordinaciji u komunikaciji sa zaposlenicima.

Iz HRT-ova Odjela za odnose s javnošću pak kažu kako je 'Macan zamoljen da pomogne HRT-u u vezi s internim komunikacijskim planom implementacije novog Statuta HRT-a, a za svoje savjete nije honoriran'.