PROMJENE

Radio 101 ima novu upravu

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Radio 101 od sinoć ima novu upravu u koju su na skupštini većinom glasova vlasnika izabrani Drago Perić i Igor Tomljanović, objavio je Radio 101 u svojoj 'Kronici dana'

Nova uprava, kako je rekao Drago Perić, 'nastavit će dobru tradiciju Radija 101 koji će ostati jedan od rijetkih nezavisnih i autentičnih medija u državi', piše Business.hr

Perić je uvjeren kako popularna "Stojedinica" može uskoro "dočekati razvojnu fazu". "Mislimo da možemo pratiti nove trendove i da će Radio 101 i kao radio i kao radijski medij doživjeti osvježenje forme, a očekujemo i neke akcije koje više neće biti samo na razini radiofonije", rekao je Perić. Dodao je da se Radio 101 želi proširiti na novi web i otvoriti još neke druge prostore djelatnosti.

Uvjeren je i da će "Stojedinica" uskoro biti jedan od najcjenjenijih medija u Zagrebu, a i šire kao što je to, istaknuo je Perić, Radio 101 zapravo tradicionalno i bio nekad s više, a nekad s nešto manje uspjeha, ali ipak kao jedan od najstabilnijih medijskih brandova u Hrvatskoj.

Po riječima Igora Tomljanovića, slušatelji imaju pravo očekivati da će se učiniti sve da se ponovno pronađu one najbolje tradicije Radija 101 i iz njega "izvuče" ono najbolje.

Odnosno, dodao je, slušatelji imaju pravo očekivati da "ponovno postanemo hrabriji, bezobrazniji, duhovitiji, zabavniji, brži, veseliji i da se uz nas bolje zabavljaju no što su se zabavljali u zadnje vrijeme".

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi