SEDMERO NA INTENZIVNOJ

Putnici leta Singapore Airlinesa pogođenog turbulencijama još u bolnici

25.05.2024 u 13:17

Bionic
Reading

Četrdeset tri osobe koje su bile na letu Singapore Airlinesa, pogođenom jakim turbulencijama, ostaju hospitalizirane u Bangkoku četiri dana nakon incidenta, priopćila je u subotu bolnica u glavnom gradu Tajlanda

Smješteni su u tri bolnice u Bangkoku, navodi se u priopćenju bolnice Samitivej Srinakarin. U toj bolnici, gdje se nalaze 34 pacijenta, sedam je na intenzivnoj njezi - tri Australca, dva Malezijca, Britanac i Novozelanđanin, stoji u priopćenju. Među ostalih 27 pacijenata iz zrakoplova u bolnici je osam britanskih, šest australskih, pet malezijskih i dva filipinska državljanina, stoji u priopćenju.

Dvije su osobe otpuštene iz bolnice Samitivej Srinakarin, dok su dvije iz bolnice Samitivej Sukhumvit prebačene u Samitivej Srinakarin kako bi se pridružili hospitaliziranim rođacima, navodi se u priopćenju. U četvrtak je ravnatelj bolnice Samitivej Srinakarin rekao novinarima da 22 pacijenta imaju ozljede leđne moždine, a šestero ima ozljede mozga i lubanje, ali nitko nije životno ugrožen.

Jedan putnik je umro od mogućeg srčanog udara, a deseci su ozlijeđeni u utorak nakon što je let SQ321 Singapore Airlinea iz Londona za Singapur naišao na ono što je avioprijevoznik opisao kao iznenadnu, ekstremnu turbulenciju dok je letio iznad Mjanmara. Let s 211 putnika i 18 članova posade preusmjeren je u Bangkok radi hitnog slijetanja.

sve osim nogometa

Učitavanje...