sdss

Pupovac: Rezultati izbora očekivani, ali i iznenađujući

  • Autor: I. I. / Hina
  • Zadnja izmjena 05.07.2020 22:24
  • Objavljeno 05.07.2020 u 22:24
Milorad Pupovac

Milorad Pupovac

Izvor: Cropix / Autor: Ranko Šuvar

Rezultati izbora su djelomično očekivani, ali i djelomično iznenađujući, analizirao je prve rezultate parlamentarnih zbora predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac

'Bilo je vidljivo da se HDZ oporavlja zadnjih desetak dana, ali da će Restart koalicija proći ovako loše to nije bilo vidljivo. U cjelini gledano imat ćemo težak Sabor', ocijenio je Pupovac.

Na pitanje hoće li SDSS ići u koaliciju s HDZ-om, Pupovac je odgovorio da će njegova stranka pričekati ukupne rezultate. 'HDZ je očuvao političku snagu u političkom životu koja mu pruža mogućnost da formira koaliciju', rekao je. Dodao je kako SDSS u ovom trenutku ne razmišlja o postavljanju uvjeta HDZ-u, već isključivo o svojim izbornim rezultatima.

Pupovac je komentirao i eventualnu suradnju s Domovinskim pokretom kojeg predvodi Miroslav Škoro. 'Bilo je mnogo njihovih kampanja protiv mene. Bilo je mnogo otrovnih pruka koje su poslane, ali pričekat ćemo što je realno moguće ulaziti u koaliciju ili ne', zaključio je Pupovac.