BURNO OKO STANOVA

Puljkov zamjenik bivšem veslaču: Iživljavao se na Maji Đerek, sljedeći put nek dođe k meni

07.06.2023 u 13:48

Bionic
Reading

Zamjenik gradonačelnika Splita Bojan Ivošević objavio je novu epizodu priče o gradskim stanovima u Splitu. Prema njegovim tvrdnjama, bivši veslač i gradski pročelnik za sport Igor Boraska, kojeg su gradske ustanove prokazale kao višegodišnjeg korisnika gradskog stana s povlaštenim najmom pa se iz istog morao iseliti, jučer je verbalno napao pročelnicu za gradsku imovinu Maju Đerek

Igoru Boraski su, podsjetimo, otkrivene nekretnine u Splitu i na Braču u vlasništvu članova njegove uže obitelji, zbog čega mu je oduzet gradski stan koji je koristio s povlaštenim najmom.

Kako smo ranije izvijestili, Boraski je otkazan stan u Splitu površine 85,82 kvadratna metra jer je darovanjem stekao vlasništvo nad apartmanom u Milni na Braču površine 37,60 kvadratna metra, a njegova kći, kao članica obiteljskog domaćinstva, kupoprodajom je stekla vlasništvo stana u Splitu površine 55 kvadrata. Uz to, bivši veslač ima dug u visini od 1029,84 eura.

O jučerašnjem incidentu u gradskoj upravi Ivošević je napisao sljedeće:

'Jučer je gosp. Igor Boraska došao u gradsku upravu i trebao ići u Upravni odjel za ekonomske poslove. Umjesto tamo otišao je u Upravni odjel za gradsku imovinu, točnije u ured pročelnice Maje Đerek gdje ju je verbalno napao jer je kroz reviziju korištenja gradskih stanova utvrđeno da mu se treba otkazati ugovor za kadrovski stan zbog vlasništva njega i članova njegova kućanstva nad druge dvije nekretnine.

Gospodine Boraska, idući put kad poželite napasti nekoga u gradskoj upravi zbog obavljanja njihovog posla pozivam vas u moj ured, trebat ćete se penjati dva kata manje i u uredu nećete naći ženu na kojoj ćete se iživljavati već fizički ravnopravnog sugovornika', stoji u Ivoševićevoj objavi na Facebooku.