TREBAO MU I - JASTOG

Puljanin u tuđoj kući napravio tulum za ekipu s Facebooka!

25.02.2011 u 13:49

Bionic
Reading

Putem Facebooka 26-godišnji Puljanin pozvao je društvo na zabavu, ali u tuđu kuću! Vidjevši kako više osoba ulazi u obiteljsku kuću u ulici Stube iza tvrđave, a znajući da se vlasnici nalaze u Njemačkoj, susjeda je pozvala rovinjsku policiju

Došavši na mjesto tuluma, u ulici Stube iza tvrđave, policija je doista u kući zatekla parti sa 10-ak mlađih osoba s područja Pule i Rovinja, koji su konzumirali alkoholna pića i puštali glazbu.

'Obavljenim razgovorima s prisutnima utvrđeno je da ih je putem Facebooka na zabavu pozvao 26-godišnjak iz Pule, koji je u obiteljsku kuću ušao preko susjednog, bivšeg doma za zlostavljane žene i djecu te je koristio njene prostorije', priopćila je PU istarska.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila i da je 26-godišnjak iz kuće otuđio manji iznos novca, čime je počinio kazneno djelo teške krađe, ali i da je tijekom veljače na području Rovinja počinio još dvije teške krađe. Tako je 11. veljače provalio u kiosk, odakle je ukrao nekoliko mobitela i veću količinu cigareta, a 22. veljače je provalio u restoran unutar auto-kampa Polari, odakle je ukrao jednog jastoga!