btc city

Pucnjava u trgovačkom centru u Ljubljani: Policija traga za napadačem koji je pucao u dvije osobe pa pobjegao u automobilu

17.09.2021 u 15:09

Bionic
Reading

Ukupno su tri osobe ozlijeđene u pucnjavi koja se u poslijepodnevnim satima dogodila u trgovačkom centru BTC City u glavnom gradu Slovenije, Ljubljani. Nepoznati napadač pucao je u dvije osobe, a treća je ozlijeđena udarcem predmetom

Tri su osobe ozlijeđene u pucnjavi koja se u poslijepodnevnim satima dogodila u trgovačkom centru BTC City u glavnom gradu Slovenije.

Prema informacija koje je objavio portal Svet24.si, ljubljanska policija potvrdila je za državnu novinsku agenciju STA kako je zaprimila informaciju o pucnjavi u trgovačkom centru BTC City. Portal prenosi kako svjedoci tvrde da se čulo nekoliko uzastopnih pucnjeva te da je počinitelj navodno pucao u dvije osobe koje su ostale ležati i zapomagati dok su se ostali građani razbježali u panici. Treća je osoba ozlijeđena udarcem predmetom, potvrdio je za slovenski N1 glasnogovornik ljubljanske policije Tomaž Tomaževic.

Kako pišu Slovenske novice, počinitelj je pobjegao u automobilu, a na mjestu događaja nalazi se više policijskih i vozila hitne pomoći. Policija je u međuvremenu potvrdila da su tri osobe ozlijeđene, od čega su dvije ranjene u pucnjavi, te su sve tri prevezene u bolnicu, a da im ozljede nisu opasne po život.