BATMANOVA POSLJEDNJA MISIJA

Prvi detalji o Arkham Knightu

06.03.2014 u 12:17

Bionic
Reading

Rocksteady je jučer iznenadno najavio novu igru u njihovoj Batman franšizi, a danas imamo i prve detalje

Ekipa iz Rocksteadyja ugostila je GameInformer i dala im više od desetak stranica detalja o 'Batman: Arkham Knight'-u. Naravno, mi smo probrali one najinteresantnije. Najveća promjena u odnosu na prošle igre biti će mogućnost upravljanja Batmobileom. Sefton Hill, game director, kaže da samo Batmobile 'teži' 160 MB i da je 'vrlo next-gen'. To će biti jedino vozilo koje će Batman moći koristiti u igri i biti će vitalni dio gameplaya.

 

S njim se igrači stizati od jedne do  druge točke, raditi akrobacije, te prvi velikoj brzini izlaziti i ulaziti u njega.

 

 

Također, igra neće imati multiplayer. Rocksteady se želio u potpunosti posvetiti kreaciji što boljeg singleplayer iskustva i u tome su dobili punu podršku Warner Bros.-a.

 

Uza sve već poznate neprijatelje, DC i Rocksteady su odlučili zajednički kreiirati potpuno novog negativca. On će navodno biti vrlo sličan Batmanu jer su u Rocksteadyju željeli nekoga tko će biti 'pravi izazov Batmanu'.

 

 

Naravno, 'Arkham Knight' biti će next-gen iskustvo, s obzirom da se igra neće pojaviti na PlayStationu 3 ili Xboxu 360. Na to su se autori odlučili na samom početku produkcije što znači samo jedno – Gotham će biti veći i detaljniji no ikad – i puniji negativcima. Autori kažu da se zbog tranzicije na next-gen više nisu morali brinuti o ograničenjima hardwarea već se potpuno fokusirati na samo iskustvo.

 

Briljantno izvedena borba biti će također tu, ovaj put bolja i brža nego prije u čemu će stvari interesantnijima svakako činiti i Batmanovo novo odijelo, ali i nove ubojite igračke.