JESTE LI IH VIDJELI?

Prošlog tjedna prijavljeno 12 nestalih osoba

26.10.2012 u 20:30

Bionic
Reading

Od deset nestalih osoba o kojima smo izvijestili prošlog petka još se u Zagrebu traga za četvero - 14-godišnjom Zvjezdanom Oršoš sa svojim novorođenčetom, 17-godišnjom Nikolinom Majdek i 60-godišnjom Marijom Liberati. U tjednu za nama nestalo je osam osoba, a prijavljene su i četiri osobe koje su nestale još ranije. Pogledajte njihove fotografije i javite se s informacijama policiji na broj 192 kako bi ih se što prije pronašlo

Prošlog petka, 19. listopada, s adrese Plahinsko 6 u Ivancu otišao je 17-godišnji Gordan Kalanjoš i još se nije vratio. Policija ne posjeduje informacije u što je tada bio odjeven.

Zatim je sljedećeg dana, 20. listopada, u Zagrebu nestala 18-godišnja Antonija Pilić, nadimka Tonka. Otišla je od kuće, s adrese Krsišće 25, javila se SMS-om da će se vratiti, no još nije. Visoka je 165 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima tamnoplavu kosu i plave oči, ovalnog je lica, a na gornjem dijelu leđa ima madež srednje veličine.

Miroslav Blažević (41) otišao je 21. listopada iz Korije, Nazorova cesta 154, na privremeni rad u Austriju, no tamo se nije pojavio. Čuo se s obitelji idućeg dana i tada nestao. Visok je 185 centimetara, jače je tjelesne građe, ima smeđu kosu i ovalno lice. U vrijeme nestanka bio je odjeven u plavu jaknu, plave traperice i smeđe cipele.

Petnaestogodišnja Marija Mucak, čiju fotografilu policija ne posjeduje, u ponedjeljak, 22. listopada, otišla je s adrese boravišta Jakova Gotovca 7 u Samoboru, navodeći da ide u školu, no tamo nije stigla. Marija je visoka je 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu kosu, kestenjaste oči i okruglo lice. Bila je odjevena u bijele hlače i sivu majicu na kopčanje.

Istoga dana, 22. listopada, u Lugu Samoborskom nestala su dvojica 17-godišnjaka, Zoran Balog i Nenad Oršuš. Udaljili su se s adrese boravišta Kneza Zdeslava 2. Nije poznato u što su bili odjeveni, niti njegovi podaci i fotografije.

Dragici Petrunić (80) trag se izgubio u srijedu, 24. listopada, kada je oko 12 sati otišla s adrese prebivališta Generalski Stol, Jankovo Selište 28. Tada je bila odjevena u bež majicu, smeđe duge hlače, bež jaknu i visoke gumene crne čizme. Starica je visoka 160 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima sijedu kosu, tamnoplave oči, ovalno lice, a na vratu postoperativni ožiljak.

Nadalje, jučer, 25. listopada, u Puli je nestala 15-godišnja Roberta Pavletić, nadimka Beta. Ona je visoka 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu ravnu kosu, smeđe oči i ožiljak iznad lijevog oka. Bila je odjevena u crni donji dio trenirke i sivu majicu s kapuljačom, a na nogama je imala crne tenisice sa šarenim vezicama. Otišla je s adrese Varoš 3.

Tijekom prošlog tjedna Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba pristigle su prijave i četiri osobe koje su nestale do 15. listopada.

Najdulje nema Nikole Iličića (72). On je posljednji put viđen još 15. rujna, 2012. Nikola je živio sam u Bjelovaru, na adresi Miroslava Krleže 157. Visok je 170 centimetara, ima sijedu kosu i srednje je tjelesne građe.

Prijavljen je nestanak i Renata Zdjelara (40). On se 8. listopada udaljio s adrese stanovanja u Zagrebu, Petrova 3. Visok je 175 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima crnu rijetku kosu, nema lijevo oko i kreće se pomoću štake. Nije poznato kako je bio odjeven u vrijeme nestanka.

U Zagrebu je 10. listopada nestao i 42-godišnji Marinko Martinović. Udaljio se s adrese boravišta Gjure Prejca 9 u nepoznato. Visok je 180 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima smeđu kosu, smeđe oči i ovalno lice. Ni za njega nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Prijava je stigla i o nestanku 33-godišnjeg Ivice Buzolića. Ivica se 15. listopada u nepoznatoj odjeći udaljio s adrese stanovanja u Splitu, Tršćanska 35. Visok je 180 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu kosu i kestenjaste oči, a prednji zubi mu nedostaju.