JOŠ SPEKTAKULARNIJI

Prošireni E3 trailer za AC: Revelations

27.09.2011 u 13:41

Bionic
Reading

Na prošlome E3-u Ubisoft nas je kroz CGI trailer upoznao s pričom nadolazećeg Assassins Creeda, a sada je objavljena i proširena verzija

Priča je oduvijek bila gotovo najvažniji kotačić mehanizma u serijalu Assassins Creed, a kako će izgledati u Revelationsu, mogli smo vidjeti u spektakularnom traileru koji je objavljen za vrijeme trajanja ovogodišnjeg sajma E3. Ubisoft je odlučio objaviti i produženu verziju, koja je još – bolja:

 

 

Podsjećamo, Assassins Creed: Revelations na platformama PC, PS3 i Xbox 360 moći će se zaigrati 15. studenoga 2011.

 

Što se pak sam priče tiče, kroz igru ćemo još jednom preuzeti uloge poznatih junaka serijala AC: Altaïr ibn La-Ahada, Ezia Auditorea i Desmonda Milesa. Radnja će započeti u Kostantinopolu 1511. godine gdje ćemo u ulozi Ezia morati pronaći drevni artefakt koji je na sigurno sakrio Altaïr. Radi se o artefaktu koji bi zauvijek mogao zaustaviti ratove između Templara i Assassina. Kako bi pak uspio u tome, Ezio koristi relikvije koje mu omogućuju oživljavanje Altairovih iskustava i tu započinje dio igre kroz koji ćemo upravljati Altairom.

 

Kroz posljednji dio igre igrač će preuzeti ulogu Desmonda Milesa u sadašnjem vremenu. Miles je naime zapeo u stanju kome, priključen na Animusu unutar kojega je pronašao tzv. 'safe mode' poznat pod imenom 'Black Room'.

 

Sudeći prema informacijama, očekuje nas još jedno izvrsno Assassins Creed iskustvo!