jedanesto izdanje

Desetak međunarodnih predavača dijeli iskustva na Produkteci

02.10.2019 u 19:28

Bionic
Reading

XI. Produkteka održat će se na Ambienti, na Zagrebačkom velesajmu, 10. listopada, na temu „Proizvodnja namještaja“. Kao i na dosadašnjim izdanjima cilj događanja je poticanje suradnje među proizvođačima, dizajnerima i distributerima, ovoga puta iz područja proizvodnje namještaja

Desetak međunarodnih i domaćih predavača govorit će o svom iskustvu suradnje. Govornici su međunarodno nagrađivani dizajneri, proizvođači i iskusni distributeri, koji su poboljšali prodaju upravo investirajući u dizajn; Fora Form, najnagrađivaniji norveški proizvođač namještaja, Thinkobjects, studio zaslužan za dizajn nove marke Milla&Milli, dizzconcept, veteran dizajna namještaja, Nunc, još jedna nova i uspješna marka hrvatskog namještaja, Bluetag design koji je odabrao ulaganje u dizajn kao dugoročnu strategiju, Donar, slovenski proizvođač sa originalnim dizajnom i velikim ambicijama te 3LHD, nagrađivani arhitektonski studio koji ponekad i dizajnira namještaj.

Predavanja su na hrvatskom i engleskom jeziku, a za sudjelovanje se potrebno prijaviti na mail adresu info@produkteka.com

Produkteka je B2B platforma za stvaranje novih proizvoda. Pokrenuta 2013., u formi jednodnevog druženja okuplja proizvođače, dizajnere i distributere koji se u kratkom vremenu predstavljaju kako bi se međusobno upoznali.

Ove tri skupine međusobno se nedovoljno poznaju, a bez njihove suradnje proizvodnja se ne može ostvariti. Dizajneri imaju ideje, ali nemaju budžet za realizaciju, proizvođači imaju sredstva za proizvodnju, ali nemaju ideje, dok distributeri znaju potrebe tržišta. Produkteka ih želi povezati i razbiti predrasude koje stoje među njima.