međunarodni sajam u Njemačkoj

Prima grupa na M.O.W.-u

18.09.2019 u 11:19

  • +3

Prima grupa na M.O.W.-u

Izvor: PRIMA grupa / Autor: Promo

Bionic
Reading

Najveći hrvatski proizvođač namještaja predstavio se s novom kolekcijom na prestižnom međunarodnom sajmu u Njemačkoj

Prima grupa nastavlja dugogodišnju tradiciju predstavljanja novih kolekcija na najprestižnijim europskim sajmovima, sudjelovanjem na međunarodnom sajmu M.O.W. u njemačkom Bad Salzuflenu. Na ovom prestižnom sajmu namještaja, koji je odraz postojećih trendova i inovacija u industriji, sudjeluje 460 izlagača iz 37 zemalja.

Na izložbenom prostoru veličine 300 m2 uređenom u industrijskom stilu, Prima predstavlja najnoviju kolekciju modularnih sjedećih garnitura, box- spring kreveta te blagovaonskih setova koji obuhvaćaju više modela stolova, stolica, blagovaonskih fotelja i klupa.

Cijelu kolekciju odlikuju moderne linije, ali naglasak je, koliko na vizualan dojam, stavljen i na 'skrivene' funkcije namještaja, odnosno pomične naslone i sjedišta, razvlačne funkcije te dodatni prostor za pohranu. Program sve popularnijih box – spring kreveta podignut je na novu razinu integriranom rasvjetom, prostorom za pohranu te policama uklopljenim u uzglavlje. Impresivni blagovaonski stolovi izrađeni su od masivnog drva hrasta, a u tapeciranom namještaju prevladavaju plišasti materijali u plavim, zelenim i sivim tonovima. Cijeli izložbeni prostor obogaćen je nizozemskom linijom dekoracija za dom – COCO maison koja je ekskluzivno dostupna u Prima salonima.

'Predstavljanje naših novih kolekcija namještaja postojećim i potencijalnim poslovnim partnerima na međunarodnim sajmovima, dio je naše poslovne strategije već dugi niz godina. Zahvaljujući našem timu dizajnera i vlastitoj proizvodnji u našim pogonima, Primine nove kolekcije uvijek su u skladu s novim trendovima i zahtjevima na tržištu. M.O.W. je odlična platforma za prezentiranje kolekcije za 2020. godinu koja, osim modernim dizajnom, pažnju privlači vrhunskim materijalima i izradom.', rekao je Renato Radić, vlasnik i direktor Prima grupe.