STANKOVIĆ NAKON MIHAJLOVIĆA

'Priznajem, zaribao sam i trebam odgovarati!'

07.11.2012 u 14:47

Bionic
Reading

'Nema tu puno filozofije. Pozvao sam u goste čovjeka koji se lažno predstavio. On tvrdi da smo ga mi krivo razumjeli i tu staje priča. Nema nikakve pozadine, urote, zavjere ili želje da se bilo koga ismije. Zaribali smo u pripremi emisije, ponajprije ja, i to je to', napisao je voditelj Aleksandar Stanković u ekskluzivnoj kolumni za 24sata nakon što je u emisiji Nedjeljom u 2 ugostio anonimnog knjigovođu kojeg je najavio kao doktora ekonomije

Stanković je podsjetio kako je u nedjelju ugostio Darka Mihajlovića, čovjeka koji sebe voli nazivati knjigovođom, a kojeg je on u najavi emisije predstavio kao ekonomista.

'Čovjek i jest ekonomist, međutim nema četiri doktorske disertacije, kako smo spomenuli u uvodnom prilogu. Disertacije nismo provjeravali i tu sam naletio na minu. S vremena na vrijeme postoji potreba u ovom poslu predstaviti i nove ljude, i to me rukovodilo da prije nekoliko dana ugostim anonimnog knjigovođu. Jesam se zeznuo, jesam. Trebam li snositi odgovornost, trebam', istaknuo je Stanković u svojoj kolumni za 24sata.

Osim što se posuo pepelom po glavi, nije propustio spočitnuti svojim 'frendovima' to što su se naslađivali zbog propusta.

'Moji prijatelji, moji vrli prijatelji ljubitelji društvenih mreža, koji jedva dočekaše trenutak da im se prijatelj 'uvalio' pa sladostrasno krenuše u lajkanje njegove nevolje, jer, brate, kakva korist od toga da ti je frend u govnima, a ti se time ne možeš pohvaliti gomili', požalio se.


S portala Lupiga.com poručili su HTV-ovcima da su prije nego što su najavili Mihajlovićevo gostovanje u popularnom tv-intervjuu trebali odguglati svojeg gosta. Jer da su samo malo 'guglali' otkrili bi, navodi Lupiga, izvrstan Mihajlovićev intervju u kojem govori kako je susreo šumske vile.

'Da, imam to lijepo pozitivno iskustvo. Dogodilo se to na jednoj točki, upravo iznad Ruda. S tim da moram napomenuti, ako bi željeli biti jako precizni u razumijevanju vila, važno je razjasniti relativnost pojma - vila. Kad izgovorimo riječ vila, dobivamo predodžbu vile koju poznajemo iz doba kad smo bili djeca. Moje iskustvo nije bilo takvo. Moj je susret s njima bio dok su one bile u fizičkoj formi leptira i ptica', ispovjedio se 'ekonomski analitičar' Mihajlović prije sedam godina novinarki Samoborskog glasnika. U tom intervjuu, za razliku od HTV-a, Mihajlović je predstavljen kao vidovnjak, prorok i iscjelitelj čije usluge koriste brojni političari, estradni umjetnici, ali i -  televizijski voditelji.