BRZA AKCIJA POLICIJE

Priveden muškarac koji je prijetio Hermanu Vukušiću

09.01.2019 u 16:16

Bionic
Reading

Nakon što je Herman Vukušić zbog svog gostovanja na RTL-u dobio prijetnje te ih prijavio, policija je promptno i privela čovjeka koji mu je prijetio

'U prijepodnevnim satima u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke pristupio je 53-godišnjak koji je, zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje na njegovu štetu, podnio kaznenu prijavu protiv, u tom trenutku, nepoznatog počinitelja. Kako je naveo, prijetnja je izrečena putem društvenih mreža nakon njegovog gostovanja u televizijskoj emisiji. Osoba koja se dovodi u svezu s počinjenjem navedenog kaznenog djela trenutno se nalazi u službenim prostorijama Policijske uprave zagrebačke i nad njim policija provodi kriminalističko istraživanje', priopćila je zagrebačka policija.

Podsjetimo, nakon gostovanja u RTL Direktu kod Zorana Šprajca gdje je govorio o 'liječničkim' savjetima saborskog zastupnika Živog zida Ivana Pernara, psihijatar Herman Vukušić požalio se sinoć da mu 'Pernarova sljedba već prijeti smrću'.

'Nisam ni izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca u povodu 'doktora Pernara', koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina, a na njegovoj stranici već je izišla objava stanovitog Mateja Kojića koji pita: 'Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana'. Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov 'Mein Kampf', a gospodinu Kojiću slijedi kaznena prijava za prijetnju smrću', napisao je Vukušić sinoć na Facebooku.