NEODIGRAN SUSRET

Prekinuta utakmica Dinama zbog huligana i kiše

10.07.2012 u 19:24

Bionic
Reading

Nastavljaju se problemi Dinama s huliganima. Nakon što su im prvo huligani uletjeli u autobus te izvrijeđali igrače, pa onda kasnije i pljunuli u lice predsjedniku Barišiću, sada su huligani uspjeli i poremetiti pripremnu utakmicu 'modrih' protiv Nefčija u Austriji

Dinamo je u utorak odigrao i posljednju pripremnu utakmicu pred početak prvenstva. Suparnik je bio znani Nefči, klub koji je stajao nasuprot Dinamu u prošlogodišnjim kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Utakmica je prvi puta prekinuta već u sedmoj minuti kada su huligani utrčali na travnjak, a nakon kraće stanke i dogovora sudaca i igrača utakmica se ipak nastavila. Nefči je poveo u 28. minuti preko Mehtijeva, a Dinamo nikako nije uspio izjednačiti do kraja poluvremena.

Dinamo je odlično otvorio nastavak utakmice, te je zaprijetio preko Beqiraja, no to je bilo i zadnje što su gledatelji mogli vidjeti. Naime, u 60. minuti se dogodio novi prekid i to zbog velikog pljuska. Domaćini su službeno prekinuli utakmicu zbog nevremena, no u istom trenutku se na tribinama tuklo 20-tak BBB-a.

Nakon utakmice se oglasio i predsjednik Mirko Barišić.

'Prekid utakmice dogodio se zbog tučnjave', kazao je predsjednik Dinama, a prenosi Večernji list

Sve to dogodilo se samo nekoliko sati nakon odluke vodstva zagrebačkog kluba da zabrani navijačim da dođu u Razgrad gdje će 'modri' igrati kvalifikacijsku utakmicu Lige prvaka protiv Ludogoreca.

DINAMO - NEFTCHI 0:1 (Mehtiyev 28')

DINAMO: Kelava - Vrsaljko, Vida, Tonel, Pokrivač (od 46. Beqiraj) - Badelj, Kovačić - Rukavina (od 46. Tomečak), Sammir (od 46. Alispahić), Ibanez - Čop
NEFTCHI: Stamenković - Malikov, Mitreski, Yunuszade, Bertucci - Sadigov, Mehtiyev, Wobay, Ramos - Imamverdiev, Canales