Na Ludogorec bez navijača

Čelnici Dinama zabranili BBB-ima dolazak u Bugarsku!

10.07.2012 u 13:30

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka protiv bugarskog Ludogoreca Dinamo neće imati podršku navijača

Nakon što je nedavno 15-ak pripadnika BBB-a napravilo incident na pripremnoj utakmici Dinama u Austriji, kada su pljuvali i vrijeđali vodstvo kluba predvođeno predsjednikom Mirko Barišićem, u utorak je i službeno dogovoreno kako u bugarskom Razgradu neće biti gostujućih navijača.

Vijest o ovom dogovoru dva kluba objavljena je na službenim web stranicama Dinama uz sljedeće objašnjenje:

Rasprava na tribini.hr

Je li to rješenje? Podržavate li ovakvu odluku Dinamove uprave? Je li to dugoročna ili kratkoročna solucija? Imaju li ovakvi dogovori smisla?

više na tribina.hr

'Sukladno dogovoru dvaju klubova GNK Dinamo i PFC Ludogorec, odlučeno je da za prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka koja će se igrati 18. srpnja u Razgradu (Bugarska) neće biti gostujućih navijača.'

Očito su čelni ljudi Dinama predvođeni izvršnim predsjednikom Zdravkom Mamićem ozbiljno shvatili prijetnje navijača kako će raditi nerede na svim gostujućim utakmicama Dinama (traže promjene već dugo), a glasine kako najekstremniji navijači ili bolje rečeno huligani žele 'izbaciti Dinamo iz Europe' očito su samo ubrzale ovu (očekivanu) odluku.

No zaista će biti zanimljivo vidjeti kako će bugarska policija izaći na kraj s najupornijim navijačima koji pod svaku cijenu žele doći na stadion Ludogoreca.