DALMATINA AUTIMA PRITRUJENA

Potpuna prometna blokada Vrgorca

  • Autor: Jure Divić
  • Zadnja izmjena 14.08.2010 13:52
  • Objavljeno 14.08.2010 u 13:52
Kilometarske kolone automobila prea Međugorju

Kilometarske kolone automobila prea Međugorju

Izvor: tportal.hr / Autor: Jure Divić

Dosad najveća kolona automobila koja izlazi i ulazi na Dalmatinu blokirala je promet od Ravče do granice s BiH, naime, 12-kilometarska kolona automobila blokirala je Vrgorac i automobili voze manje od 10 kilometara na sat

Smjena gostiju na jugu zemlje i novi gosti koji dolaze na odmor pomiješali su se s ogromnom količinom Talijana koji su se zaputili u Međugorje na sutrašnji blagdan Velike Gospe.

Uska ulica Tina Ujevića, kroz koju moraju proći svi automobili koji idu iz Dubrovnika i Crne gore prema Dalmatini te svi automobili koji silaze s Dalmatine na Ravči i automobili koji idu prema BiH i Međugorju, doslovce je zablokirana od jutarnjih sati.

Stanovnici iz Vrgorca ne mogu izići automobilima i svi koji su planirali otići na more ostat će u Vrgorcu gledajući do sada neviđenu kolonu automobila koju policija po raskrižjima u gradu usmjerava od ranih jutarnjih sati.

Uza sve strpljenje i trud policije da regulira promet kroz mjesto, od izlaza s Dalmatine na Ravči do graničnih prijelaza s BiH se vozi više od sat vremena.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi