INTERNET POZNANSTVO

Ponudio joj posao, lišio slobode, silovao, iznuđivao...

26.08.2013 u 09:21

Bionic
Reading

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim državljaninom BiH kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela na štetu 37-godišnjakinje iz okolice Zadra

Njega se sumnjiči da je u lipnju putem društvene mreže stupio u kontakt s oštećenom ženom te joj ponudio zaposlenje u Italiji, odveo je u svoj stan na području Italije gdje joj je oduzeo osobne dokumente, onemogućio joj slobodno kretanje te je prisiljavao na spolne odnose.


Tereti ga se da je 37-godišnjakinju potom odvezao u okolicu Cazina u BiH gdje je također seksualno iskorištavao. Također ga se sumnjiči da je tijekom kolovoza oštećenoj upućivao prijeteće pozive i poruke u kojima je od nje tražio isplatu novca na ime nepostojećeg duga.

Osumnjičenog 38-godišnjaka policajci su uhitili prošlog petka u Ličkom Petrovom Selu nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje te je priveden Sucu istrage Županijskog suda u Zadru uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela trgovanja ljudima, silovanje i iznuda.