JESTE LI IH VIDJELI?

Policija traga za još 11 maloljetnika

20.09.2013 u 15:23

  • +7

Nestali 20.9.2013.

Izvor: tportal.hr / Autor: Montaža: Dolores Ljubić/MUP.hr

Bionic
Reading

Policiji je prošlog tjedna stiglo 18 prijava o nestalim osobama koje su aktualne, a među njima je čak 11 maloljetnika. Broj nestalih osoba u tekućem mjesecu rujnu, za kojima se još traga, popeo se tako na 28 (12 punoljetnih i 16 maloljetnih osoba). Potraga još traje i za deset osoba nestalih u kolovozu

Osobe za kojima se još traga iz kolovoza su:

Natalija Asanović (17) - 5. kolovoz, Zagreb
Drago Galić (62) - 6. kolovoz, Zagreb
Milenko Zarić (41) - 8. kolovoz, Orlić
Marija Komelj (59) - 10. kolovoz, Brtonigla
Ervina Gjuretek (18) - 16. kolovoz, Zagreb
Marija Mucak (16) - 16. kolovoz, Bedekovčina
Ivan Nikolić (17) - 20. kolovoz, Sesvete
Ivana Šalić (14) - 26. kolovoz, Bedekovčina
Joakim Marković (16) - 26. kolovoz, Lug Samoborski
Snježana Kozina (42) - 31. kolovoz, Sesvete

Pogledajte koje osobe se vode kao nestale te kako bi ih se što prije pronašlo, svaku informaciju dojavite u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona ili putem e-maila nestali@nestali.hr

Antoniji Klarić (17) izgubio se trag 12. rujna u Jelenju, kada se s adrese prebivališta Podhum 162 udaljila u nepoznato. Antonija je visoka 162 centimetra, slabije je tjelesne građe, ima riđu kosu i zelene oči.

Istoga dana u Osijeku je nestao 16-godišnji Stiven Amić, a u Zadru 19-godišnji Antonio Gladoić. Stiven je visok 175 centimetara, srednje je građe, ima smeđu kosu i smeđe oči, a na lijevoj ruci tetovažu 'Rade'. Antonio se udaljio s adrese stanovanja Put vrela 59. On je visok 170 centimetara, srednje je građe, ima crnu kosu i smeđe oči.

Prošlog petka, 13. rujna, u Zagrebu se, s adrese Jankomir 11, udaljio Edis Begić (25) te mu se gubi svaki trag. Edis je visok 173 centimetara i ima bosanskohercegovačko državljanstvo.

Ivana Đurović (17) u petak je, oko 14 sati, s kućne adrese Stjepana Radića 124, otišla u školu Antun Matija Reljković u Slavonskom Brodu odakle se nije vratila kući. Ivana je visoka 160 centimetara, slabije je tjelesne građe te ima crnu kosu.

Potom su u subotu, 14. rujna, nestale dvije maloljetnice: Katica Jelenić (17) u Perušiću i Valentina Cristina Horvat (15) u Osijeku. Katica se u sivoj trenirci i rozoj majici udaljila s adrese Stjepana Radića 10 u nepoznato. Visoka je 160 centimetara, jače je građe, ima ravnu svijetloplavu kosu i male zelene oči. Valentina je visoka 165 centimetara, srednje je građe, crne kose i crnih očiju.

U Splitu se 16. rujna izgubio trag 49-godišnjem Nedjeljku Druškoviću. On je otišao s kućne adrese Slavonska 4 u nepoznato, u bijeloj majici kratkih rukava i plavim trapericama. Visok je 185 centimetara, srednje je građe i smeđih očiju.

Osobe nestale ranije u rujnu za kojima se još traga:

Dragica Prčić (63) - 1. rujan, Sveta Nedelja
Ivana Zastrižni (17) - 1. rujan, Oriovac
Nedeljko Oršuš (19) - 2. rujan, Lug Samoborski
Gordana Brkić (65) - 2. rujan, Zagreb
Leonardo Grčević (17) - 3. rujan, Lug Samoborski
Kristina De Conti (17) - 5. rujan, Split
Ragib Osmanović (16) - 6. rujan, Ivanec
Romina Volf (21) - 6/7. rujan, Dugo Selo
Milorad Ignac (18) - 7. rujan, Ivanec
Domagoj Petrović (15) - 8. rujan, Osijek
Kristina Skorupski (16) - 8. rujan, Budinščina
Marko Mladić (!8) - 9. rujan, Lug Samoborski
Suzana Šćurić (11) - 10. rujan, Zagreb

Tog ponedjeljka u Ivancu je nestao 19-godišnji Marin Prole. On se udaljio s adrese boravišta Pahinsko 6 i još se nije vratio. Isto je sljedećeg dana učinio i 17-godišnji Ljubo Oršuš. Njegove osobne opise policija ne posjeduje.

Splićanka Mia Ćosić (16) ponovo je 17. rujna otišla s adrese boravišta Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini. Ona je, podsjetimo, visoka 170 centimetara, slabije građe, crne ravne kose i kestenjastih malih očiju.
Petnaestogodišnja Ana Šlehan istoga je dana otišla sa zagrebačke adrese Nijemčanska 14 u nepoznato te joj se gubi svaki trag. Visoka je 172 centimetara, slabe je građe, ima smeđu kosu i plave oči. Na sebi je tada imala bijele tenisice te gornji dio bijele i donji dio crne trenirke.

Prije dva dana, u srijedu 18. rujna, u Cresu se izgubio trag 15-godišnjoj Kristini Vorih i 14-godišnjoj Ivani Barušić, u Osijeku 16-godišnjoj Suzani Palm, a u Opatiji 78-godišnjem Nikoli Dragičeviću.

Kristina Vorih, djevojačkog prezimena Miroslav, ima kestenjastu kosu, a bila je odjevena u traperice i žutu majicu. Ivana Barušić visoka je 170 centimetara, jače je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu i smeđe oči, a bila je odjevena u crne tajice i bijelu majicu.

Suzana Palm udaljila se s adrese stanovanja Čvrsnička 47, u crveno- rozim hlačama, bijeloj majici i bijelim tenisicama s rozim crtama. Visoka je 165 centimetara, srednje je građe, ima ravnu smeđu kosu i smeđe oči te ožiljak na lijevoj ruci.

Nikola Dragičević otišao je s adrese prebivališta Put D. Tominića 5, Oprić, u crnoj jakni (šuškavac), trapericama i crnim tenisicama. Visok je 172 centimetara, srednje je građe, sijed i plavih očiju. Na jednom koljenu ima ožiljak.

Zasad posljednje dvije prijave zabilježene su u PU splitsko-dalmatinskoj i PU brodsko-posavskoj. Ivanica Mimić (67) jučer se, 19. rujna, u jutarnjim satima udaljila s adrese prebivališta Odeska 9 u Splitu. Ivanica je visoka 170 centimetara, srednje je građe, sijeda i smeđih očiju. Bila je u majici dugih rukava na tanke crte crvene, bijele i sive boje, bež hlače do ispod koljena i sive tenisice.

Bernhard Bjelobrk (39), rođen u Austriji, s prebivalištem u Strizivojni, jučer je otišao s adrese Ulica Zrinskih 28 u Novoj Gradiški i nestao. Visok je 175 centimetara, srednje je građe, kratke crne, gotovo izbrijane kose. Na sebi je imao sivu trenirku, tamnoplavu trenirku i sive sportske cipele.