OBUSTAVLJEN TRAMVAJSKI PROMET

Policija presrela i uhitila sumnjivog muškarca u Dubravi

Bionic
Reading

Policija je obustavila tramvajski promet u Dubravi jer je na jednoj od postaja zaustavljen automobil iz kojeg su policajci izvukli muškarca starog oko 30 godina. Policija ga je zaskočila na Aveniji Dubrava kod križanja s Čulinečkom, no više detalja nije se moglo doznati

Prema navodima očevidaca, u Dubravi se u popodnevnim satima odigrala prava filmska potjera jer je interventna policija morala zaskočiti vozača koji je bio u bijegu. Pritom se bjegunac zabio u jedno vozilo koje mu se ispriječilo na putu.

Policajci koji su se nalazili u vozilu odmah iza bjegunca izletjeli su na cestu s fantomkama i dugim cijevima, primijenili silu nad vozačem, bacili ga na pod, stavili mu lisice te ga odmah priveli.

Iz policije su Večernjem listu samo potvrdili kako je postupanje u tijeku te da još ne mogu govoriti o čemu je riječ. Navodno je riječ o akciji viših policijskih institucija.

'Nisu se čule sirene ni škripa automobilskih guma. S prozora sam vidio interventne policajce s fantomkama na glavi. Držali su muškarca naslonjenog na automobil', rekao je za 24 sata jedan čitatelj.

Automobil je ostao na tračnicama, pa se stvorila ogromna kolona tramvaja. Policija je automobil ogradila policijskom trakom. Potom su osumnjičenika posjeli u jedan od tri policijska auta.

Zbog policijskog očevida tramvajske linije 4 i 11 vozile su skraćeno samo do Dubrave, dok su prema Dupcu vozili autobusi.

Nakon što je zbog sudara na pruzi privremeno obustavljen tramvajski promet u Aveniji Dubrava, bjegunčevo vozilo odvezao je policijski pauk. Nakon toga promet se normalizirao.