AUTOMOBIL IZ NJEMAČKE

U strašnoj nesreći kod Slavonskog Broda poginuli otac i trogodišnja kći

09.09.2019 u 10:58

Bionic
Reading

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 15 sati na autocesti A3 kod Slavonskog Broda u automobilu njemačkih registracija izgorjelo je dvoje ljudi, izvijestila je policija. Kako doznaju 24 sata, poginuo je Josip Živić i njegova trogodišnja kći

Došlo je do slijetanja i zapaljenja osobnog automobila koji je u cijelosti izgorio. Probijena je zaštitna žičana ograda te je došlo do prevrtanja osobnog automobila, koje je završilo na krovu u šipražju. Također je utvrđeno da su se u vozilu nalazile dvije osobe koje su pritom smrtno stradale, navodi Policijska uprava brodsko-posavska, piše N1.

Josip Živić i njegova trogodišnja kći, pišu 24 sata, taj su dan bili kod njegovih roditelja kada su im rekli da idu kod Josipove supruge Suzane, koja je bila kod svojih roditelja nekoliko ulica dalje.

Roditelji poginulog vozača ispričali su kako je njihov sin trebao kćer odvesti njenoj majci prije povratka u Njemačku, gdje je radio kao vozač, no nikome nije jasno zašto su otišli na autocestu kad je majka bila nekoliko ulica dalje.

  • +14
Teška nesreća na A3 Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL