DVOSTRUKI UBOJICA IZ DUBRAVE

Policija nudi 50 tisuća kuna za ovog čovjeka

01.07.2014 u 12:33

Bionic
Reading

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) raspisala je nagradu od 50.000 kuna za obavijesti koje će doprinijeti razrješenju teškog dvostrukog ubojstva počinjenog 6. prosinca prošle godine u zagrebačkoj Dubravi, kada su u svojoj obiteljskoj kući hicima iz vatrenog oružja ubijene dvije žene, a jedan muškarac ranjen.

UZ je danas objavio opis dvojice mogućih ubojica, te foto robot jednog od njih. Riječ je o muškarcu starom oko 37 godina, visine od 175 do 180 centimetara, jače tjelesne građe, okruglog oblika lica bez brade i brkova, te nešto jače izraženih jagodičnih kostiju.

Drugi mogući ubojica je muškarac star oko 30 godina, visok od 180 do 190 centimetara, vitke građe, tamnije, nešto duže kose koja mu se iza ušiju malo kovrča, izvjestio je na konferenciji za novinare načelnik PUZ-a Goran Burušić.

Slika foto robota i detaljni opis počinitelja mogu se naći na internetskim stranicama PUZ-a. Burušić je rekao da je u tom slučaju provedeno opsežno kriminalističko istraživanje, no usprkos naporima policije počinitelji još nisu uhićeni. Poseban tim policijskih stručnjaka radi na tom slučaju, koji je temeljem dosadašnjeg rada došao do foto robota jednog od mogućih ubojica.

Burušić je pozvao sve građane koji imaju neke korisne obavijesti o tom slučaju da se, uz zajamčenu diskreciju, jave policiji na broj 192, elektroničkom poštom ili osobno u prostorije policije. Dodao je kako je to prvi slučaj da PUZ nudi novčanu nagradu za informaciju o teškom kaznenom djelu.