LINIĆ NE ODUSTAJE

'Policija je sakrila dokumente, izaći ću u javnost s još imena!'

09.07.2014 u 12:43

Bionic
Reading

Slavko Linić neće odustati u argumentiranju svojih tvrdnji da je bio praćen od strane PNUSKOK-a. Jasno je to dao do znanja i nakon što je jutros Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost glasovima parlamentarne većine zaključio da su Linićevi navodi neutemeljeni

Zaključak saborskog odbora Liniću je dao samo dodatan zamah da i dalje dokazuje kako je policija radila nezakonito. Naime, sada je još više uvjeren da je bilo zlouporaba.

'Na meni je da se još više pozabavim tim nezakonitim radom i da dam još više argumenata, u smislu praćenja i ometanja moje obitelji u normalnom životu', kazao je Linić na upit novinara.

Objasnio je i na koji način misli dati još više argumenata. 'Mogu prikupiti više imena, ići van s imenima i jasno govoriti o tome kako to radi hrvatska policija, u dijelu koji je u direktnoj nadležnosti ministra', kaže Linić.

Bivši ministar financija smatra kako odluka saborskog odbora pokazuje da više nema dokumenata koji dokazuju da je on u pravu. 'Prepuštam građanima da ocijene jesam li lagao ili ne, ali mislim da sam bio vrlo jasan - odbor nije pronašao ništa jer su svi dokumenti nestali. Nemam prigovora na rad Odbora, imam prigovor na rad policije, prema postupanju policije, jer jednostavno rade nezakonito i uspješno skrivaju dokumente, a doista nemam što prigovoriti Odboru, koji nije našao nikakve dokumente', kaže Linić.

341879, 339154, 337608, 337541