NAKON IZLASKA IZ PRITVORA

Polančecu stop i u svečanu ložu Slaven Belupa

09.08.2010 u 09:04

Bionic
Reading

Miroslav Vitković, šef Podravkine uprave, zatražio je od Damira Polančeca, ali i od ostalih uhićenih menadžera koprivničke tvrtke da više ne dolaze gledati utakmice nogometnog kluba Slaven Belupo iz svečane lože, u kojoj su prije afere bili stalni gosti

'Članovi klupske uprave i ugledni građani mogu sjediti u loži. Budu li ondje i 'dečki iz Remetinca', ja neću dolaziti na utakmice i, naravno, podnijet ću ostavku na mjesto Slavenova dopredsjednika', kazao je Vitković.

Vitkovića je razljutio kraljevski tretman koji je Polančecu pružen nakon izlaska iz pritvora kada ga je do svečane lože dopratio direktor kluba Robert Markulin. Dogodio se tada i zanimljiv susret između njega i Miljenka Mumleka, osumnjičenika iz operacije Ofsajd. Na subotnjoj utakmici sa Zadrom Polančec se doduše nije pojavio jer je, kako se doznaje, na ljetovanju kod kuma Nevija Prloga u Vodicama.

Stanislav Biondić, šef uprave Belupa, glavnog sponzora NK Slavena, jučer je kazao kako nije njegov posao da određuje tko će ući u svečanu ložu, a tko neće.

Ovaj nogometni klub ovisan je o novcu koji dobiva od Podravke. Belupo je tvrtka u sustavu Podravke.