NANOSUIT ALL THE WAY

Pogledajte što vas očekuje u Crysis 2 multiplayeru

11.02.2011 u 20:21

Bionic
Reading

Crytek je objavio opsežni videoprilog koji u detalje opisuje Crysis 2 multiplayer iskustvo

Nedavno su vlasnici Xbox 360 konzole imali priliku zaigrati Crysis 2 demo, a dojmovi su bili vrlo različiti. Neki su isticali izvrsnost samog gameplaya i upotrebe Nanosuit odijela, dok su još glasniji bili oni koji su se žalili na slab odaziv kontrola i pomalo razočaravajuću grafiku.

 

S obzirom na to da Crysis 2 izlazi vrlo skoro, 25. ožujka, Crytek je danas objavio opširni videoprilog kojim se igraču vrlo detaljno dočarava mehanika multiplayera. Naravno, ono što Crysis 2 izdvaja od konkurentnih naslova je Nanosuit 2, zbog kojega igrač može biti brži, agilniji, postajati nevidljiv, prerušavati se u protivnika itd. Srećom, tu upotrebi Nanosuit odijela nije kraj – Crytek je, naime, odlučio omogućiti razvoj odijela te će ga tako svaki igrač napredujući u multiplayeru moći nadograđivati ovisno o vlastitim preferencijama.

 

Napredak će se pak ostvarivati aktivnim sudjelovanjem u igri. Istaknete li se, primjerice, u broju headshotova koje ostvarite, igra će vas nagrađivati višim rankom koji vam onda omogućuje nadogradnju Nanosuita. Ovo je iznimno bitna stvar jer na ovaj način Crytek staje na žulj omraženim kemperima koji neće moći osvajati bodove kukavički čekajući protivnika iza nekakvog ugla.

 

Kako biste do do kraja usavršili svoje odijelo, trebat će vam oko 60-ak sati aktivnog gameplaya, ističu autori.

 

Da ne ulazimo previše u detalje, pogledajte priloženi prilog:

 

 

Crysis 2 izlazi 25. ožujka 2011, i to na PC, PS3 i Xbox 360.