HAJDUK SLAVIO 2:0

Pogledajte kako je Maglica prikovao Cibaliju za dno tablice

02.03.2013 u 18:30

Bionic
Reading

Splitski Hajduk uspješno je apsolvirao gostovanje u Vinkovcima te je s dva pogotka Antona Maglice pobijedio Cibaliju, ostatviši domaćinam nogo brige oko osiguranja prvoligaškog statusa

Desetkovani Hajduk pobjednički je prošao kroz Vinkovce. Imao je trener Mišo Krstičević mnogo problema pri sastavljanju momčadi, no svima kojima je dao priliku dobro su odradili zadatke, posebice mladi Anton Maglica, Slavonac koji je prije nosio dres Osijeka. No, imao je Maglica odličnog asistenta, Crnogorca Ivana Vukovića, koji je i u 37. i u 51. minuti imao 'nos' i sjajno proigrao mladog Hajdukovog napadača. Maglica se tako zaustavio na četvrtom pogotku ove sezone.

Tribina.hr

Uključite se i vi u raspravu – registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!


I kada se gleda ovako, Hajduk je posve zasluženo pobijedio jer već u sedmoj minuti samo su sreća po domaćine i vratnica zaustavile Caktašev udarac. Mijo je dobro pucao i u drugom dijelu te natjerao vratara Matkovića da se prilično ispruži. Međutim, bilo bi nekoretno kada ne bismo spomenuli da su i domaćini imali svojih prigoda. Posebice veteran Mladen Bartolović, koji je zadao dosta muka Blaževiću i Hajdukovoj obrani. Ipak, najbolju prigodu za domaćine imao je Marin Matoš kada je gađao prazan gol Splićana.

Hajduk se ovom pobjedom vraća na pobjednički put nakon poraza u derbiju od Dinama, dok se Cibalia preselila na dno tablice i u preostalih 11 kola morat će izboriti prvoligaški status. Ovakvom igrom to i zaslužuju, samo da im rezultat bude uspješniji.

A kako je sve to izgledalo na travnjaku, pogledajte u sažetku.

Cibalia - Hajduk 0:2