BITKA ZA KUP

Pogledajte kako je Dinamo 'sredio' Zagreb u par minuta

18.04.2012 u 15:40

Bionic
Reading

Dinamo je u Kranjčevićevoj dugo 'visio', no na kraju je ipak stigao do pobjede vrijedne finala Kupa. Pogledajte što je sve Zagreb promašio pri vodstvu 1:0 i kako su to 'modri' okrenuli taj minus u trijumf od 2:1

Aktualni prvaci države, zagrebački Dinamo, ipak je neokrznut prošao kroz Kranjčevićevu, upisavši u uzvratu polufinala domaćeg kup natjecanja protiv domaćeg Zagreba pobjedu 2:1. Pobjedu vrijednu finala Kupa. No 'modri' su dugo 'visili', do 78. minute kad je Jerko Leko iskoristio dekoncentraciju suparničke obrane i izjednačio rezultat na 1:1. Do tog trenutka dojam je bio da Dinamo neće zabiti još 100 godina.

Nakon prvog šoka, 'pjesnike' je za dvije, tri minute' 'opalio' novi: Ivan Krstanović je iskoristio super akciju Sammira i Milana Badelja, te poentirao za konačnih 2:1. Jasno, povratka za domaće nogometaše više nije bilo i na kraju je Dinamova pobjeda mogla biti puno uvjerljivija.

U kratkom sažetku tog uzvrata polufinala Kupa svakako obratite pažnju na fenomenalna duga dodavanja starog majstora Hrvoja Štroka, te akciju gostiju za njihov drugi gol.