BLAZEVIĆ IDE

Počinje rasprodaja na Poljudu - odlazi prvi vratar

21.05.2012 u 19:32

Bionic
Reading

Popisu onih koji bi rado napustili Hajduk treba dodati i ime golmana Gorana Blaževića koji ima konkretnu ponudu iz Poljske. Blaževića bi u svojim redovima rado vidjela Wisla iz Krakowa.

Goranu Blaževiću propao je prije dvije godine transfer u Wislu iz Krakowa zbog previsoko postavljenog odštetnog zahtjeva Šibenika. Šibenik se nadao da za povremenog reprezentativca mogu inkasirati ozbiljniju odštetu, a čekao ih je i izlet u Europu, pa su kalkulirali. Dok su se oni premišljali, posao je propao, baš kao i ambicije kluba.

Dvije godine kasnije narančasti su ispali u Drugu ligu, pod prijetnjom stečaja klub su zbog dugovanja napustili gotovo svi igrači koji su igrali finale Kupa s Hajdukom, među njima i Goran Blažević, koji je prešao upravo u redove Hajduka.

Blažević je s Hajdukom potpisao četverogodišnji ugovor, no teško da će ga odraditi do kraja, jer ni na Poljudu ne cvjetaju ruže. Novaca nema, pa bi Blažević, koji što u Šibeniku, što u Hajduku plaću nije vidio zadnjih 16 mjeseci, rado otišao negdje gdje su primanja redovita.

I tu se u priču opet uplela Wisla, koja bi ga rado vidjela u svojim redovima. Hajduku ne preostaje ništa drugo nego pokušati izvući što više na račun odštetnog zahtjeva, te se pokriti onim što im ostaje. A to su mladi reprezentativac Lovre Kalinić, koji se dokazao na posudbi u Karlovcu, te Blaževićeva pričuva Dante Stipica.