OPTIMIZAM NA POLJUDU

Pobjeda protiv Zadra donosi mir Hajduku

03.11.2012 u 13:59

Bionic
Reading

Kup je Hajduku popravio raspoloženje, ne samo da su porazili gradskog rivala, nego je Zadar 'skinuo' Dinamo i time učinio put do trofeja i do europskog nastupa puno lakšim. Igrom slučaja, upravo je Kup senzacija Zadar sljedeći protivnik Hajduka

Hajdukov trener Mišo Krstičević zadovoljan je igrom i dvjema pobjedama nad gradskim rivalom Splitom, te najavljuje da bi pobjedom nad Zadrom njegovoj momčadi bio trasiran put za miran nastavak sezone.

Kup je Hajduku popravio raspoloženje, ne samo da su porazili gradskog rivala, nego je Zadar 'skinuo' Dinamo i time učinio put do trofeja i do europskog nastupa puno lakšim. Igrom slučaja, upravo je Kup senzacija Zadar sljedeći protivnik Hajduka.

'Zadar sam gledao u utakmici s Rijekom, oni igraju otvoreno, tako da mogu postići, ali i primiti puno golova. Ne smijemo ih podcijeniti, pogotovo jer je to momčad koja je puno puta do sada zadali Hajduku teške udarce i na Poljudu i na Stanovima. Imali smo samo dva dana odmora nakon zadnje utakmice, ali vjerujem da možemo pobijediti Zadar', kazao je trener Hajduka, koji neće moći računati na 'požutjelog' Stojanovića, umjesto koga bi trebao u postavu ući Ruben Lima.

Na Poljud se vratila dobra atmosfera, a Krstičević hvali momčad kao karakternu, koja dobro trenira i zato postiže dobre rezultate. 'Imali smo padova i oscilacija, no nadam se da će momci protiv Zadra upisati pobjedu koja bi nam trasirala miran put u nastavku sezone.'

Nezaobilazno je bilo pitanje o mladom napadaču Tomislavu Kišu koji je na reprezentativnom ogledu protiv Azerbejdžana zabio čak pet golova, izborio kazneni udarac te upisao asistenciju. Mišo Krstičević već dugo najavljuje da će mu dati priliku.

'Vjerujte, i ja jedva čekam, teško mi je stalno govoriti koliko ga obožavam, ali ja sam trener, moram voditi računa i o drugim igračima, poput Maglice i Vukovića. Kiš je mlad, ima tek 18 godina i budemo li pred njega stavljali veliki teret, mogao bi se pod njim slomiti. Vodimo računa o njemu, dobit će on šansu', obećao je Krstičević.