nesporazum u lici?

Plenković otvorio Razvojni centar u Gospiću kojeg je Milinović otvorio u ožujku. On tvrdi da su premijeru podvalili, a premijer da se Centar mogao otvoriti tek u srpnju

  • Autor: V. P. P.
  • Zadnja izmjena 01.10.2021 20:01
  • Objavljeno 01.10.2021 u 19:57
Plenković i suradnici na otvorenju zgrade Razvojnog Centra Ličko-senjske županije

Plenković i suradnici na otvorenju zgrade Razvojnog Centra Ličko-senjske županije

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Premijer Andrej Plenković danas je zajedno s nekoliko svojih ministara te mjesnim županom Ernestom Petryjem u Gospiću otvorio Razvojni centar Ličko-senjske županije. No, gotovo jednaku svečanost pred istom zgradom još u ožujku priredio je tadašnji župan Darko Milinović, a povod je bio isti - Razvojni centar Ličko-senjske županije

'Podvaljuju premijeru. Danas otvara Razvojni centar Ličko-senjske županije koji je već otvoren u 3. mjesecu. Ipak, premijer je premijer", napisao je Milinović na Facebooku.

'Vidio sam Dadu maloprije, dobro izgleda, ima dobru boju. Pitao sam ga da se nije vozio na motoru na Grobniku, da nije bilo nekog incidenta. Kaže da je ovaj put prošlo dobro. Što se tiče Centra, dakle, inkubatora, to je projekt vrijedan 18, 19 milijuna kuna. Koliko je meni poznato, sve pravne pretpostavke da se on otvori ostvarile su se tek u srpnju i stoga koristim ovu priliku da danas odemo tamo i da damo podršku radu tog Centra', prokomentirao je premijer prije otvorenja.

'Županijska skupština je u travnju donijela odluku o osnivanju Ustanove Razvojnoga centra, sa stupanjem na snagu 1. lipnja kako se to ne bi zloupotrijebilo u predizbornoj kampanji. Što je prethodnik otvarao, što nije, ne znam, ja sam nakon izbora imenovao v. d. ravnatelja i pokrenuo taj postupak registracije', rekao je župan Petry.

Iako je već dvaput otvoren, šest mjeseci nakon prvog otvorenja, i tri mjeseca nakon registracije, svi uredi i ostale prostorije na 1700 kvadrata još nisu u funkciji, iako su opremljeni, javlja Jutarnji list.

  • +9
  • +6

Plenković i suradnici na otvorenju zgrade Razvojnog Centra Ličko-senjske županije

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!