nahvalio nogometaše

Plenković CNN-u: Ovo je povijesni događaj, Hrvatska je u deliriju

12.07.2018 u 18:01

Bionic
Reading

Predsjednik Vlade Andrej Plenković dao je intervju CNN-u, u kojem se osvrnuo na velik uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije, koja će u nedjelju s Francuskom igrati u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

'Hrvatska reprezentacija je igrala vrlo dobro kroz cijeli turnir, pokazali su da nije slučajno da naši glavni igrači trenutno igraju u najboljim europskim klubovima, u najboljim ligama. Mislim da su pokazali veliku otpornost nakon ne baš uvjerljivog prvog poluvremena, potpuno su dominirali igrom u drugom dijelu i produžecima', istaknuo je premijer Plenković za CNN javlja N1 televizija.

'Naravno da smo svi navijali, ovo je ipak povijesni događaj za hrvatski sport, hrvatski nogomet. Samo 20 godina je prošlo od našeg prošlog polufinala u Francuskoj i već se taj rezultat ponavlja. Možete zamisliti kakvu je atmosferu ovdje donio prolazak u finale, Hrvatska je u deliriju', kazao je predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković u izvatku iz intervjua CNN-u, koji će se u cijelosti emitirati večeras u 23:30 sati po našem vremenu.

  • +6
Andrej Plenković i Gordan Jandroković dobro raspoloženi odletjeli za Rusiju Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL