predsjednik mosta

Petrov: Bio sam fizički napadnut, Kovačića su pokušali pregaziti, a Pranića ugušiti

22.03.2017 u 19:30

Bionic
Reading

Lider Mosta Božo Petrov danas je reagirao na bušenje guma na automobilu Mostova kandidata za gradonačelnika Dubrovnika Mare Kristića te obznanio da je i sam bio žrtva fizičkog napada, da su potpredsjednika Vlade Ivana Kovačića pokušali pregaziti automobilom te da su gradonačelnika Vrgorca Antu Pranića pokušali ugušiti

'Saborski zastupnik Mosta Maro Kristić danas je objavio kandidaturu za gradonačelnika Dubrovnika, a nedugo zatim na njegovom su automobilu oštrim predmetom probušene gume. Nekome je očito poremetio planove i izazvao reakciju straha, tolikog straha da je ta osoba posegnula za ovako agresivnim činom.

I nije to prvi put. Za one koji ne znaju, i sam sam fizički napadnut izuzetnom žestinom. Tolikom da mi je mobitel koji sam držao na uhu spasio život jer je osoba bila spremna okončati ga udarcima pepeljarom u sljepoočnicu. Mog kolegu Ivana Kovačića pokušali su pregaziti automobilom.

Ante Pranić fizički je napadnut u kafiću, uz pokušaj gušenja. A zlikovci su išli toliko daleko da je fizički napadnuta i supruga našeg Marka Sladoljeva, sada kandidata za gradonačelnika Zagreba', poručio je danas predsjednik Sabora i šef Mosta Božo Petrov na Facebooku.